Navigatiesystemen: onmisbaar in iedere bedrijfswagen

Een effici├źnt navigatiesysteem in een bedrijfswagen verdient zichzelf binnen de kortste keren terug. Maar welk systeem is het juiste voor u en aan welke eisen moet het allemaal voldoen? Bij Broekhuis Carplus kunt u rekenen op deskundig advies voor uw bedrijfswageninrichting, professionele inbouw en een breed aanbod aan kwaliteitssystemen.

Een navigatiesysteem draagt bij aan uw bedrijfsvoering

Als ondernemer beseft u als geen ander: tijd is kostbaar. U wilt die dan ook niet verspillen aan lange zoektochten op de weg of eindeloze files. Met een professioneel navigatiesysteem heeft u daar geen last van en draagt u bij aan een doelmatige bedrijfsvoering. U vindt altijd de snelste route naar uw plek van bestemming en bent op tijd bij uw klanten. Files of andere hindernissen op de weg kunt u omzeilen door te kiezen voor een systeem met ingebouwde TMC-ontvanger voor actuele verkeersinformatie. Daarnaast zijn er tal van andere opties mogelijk, zoals geïntegreerde Bluetooth-technologie, connectiviteit met smartphones en extra grote schermen.

 

Navigatiesysteem bedrijfswagen

Inbouw op maat van kwaliteitsmerken

Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste keuze voor een navigatiesysteem. Daarbij brengen we helder in beeld welke functionaliteiten voor u precies van toegevoegde waarde zijn. Zo bent u verzekerd van navigatie voor uw bedrijfswagen die op maat is afgestemd op uw wensen en het gebruik in de praktijk. De kwaliteitsmerken waarmee we werken zijn Pioneer en Kenwood, beide toonaangevend in innovatieve en praktische navigatiesystemen. De inbouw is in handen van onze ervaren inbouwspecialisten, die zorgen voor een professionele en betrouwbare installatie in uw bedrijfswagen.

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over navigatiesystemen voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1