Bedrijfswageninrichtingen op maat

Wilt u onbezorgd mobiel werken? Bij Broekhuis Carplus bieden we bedrijfswageninrichtingen op maat. Onze technici zijn experts in het inbouwen van bedrijfswageninrichting voor ieder merk en model bedrijfswagen. Broekhuis Carplus heeft 3 vestigingen; in Beverwijk, Harderwijk en Goor.
 

Broekhuis Carplus Beverwijk

Broekhuis Carplus Beverwijk

Bij onze Carplus vestiging in Beverwijk kunt u terecht voor bedrijfswageninrichting van Sortimo. Zo ver als uw behoeften gaan; Broekhuis Carplus heeft altijd een maatwerk oplossing voor u.

Adres:
Waterland 6
1948 RK Beverwijk

Telefoon: 072-5410702
Stuur een bericht

Broekhuis Carplus Harderwijk

Broekhuis Carplus Harderwijk

Bij onze Carplus vestiging in Harderwijk kunt u terecht voor bedrijfswageninrichting van Sortimo. Zo ver als uw behoeften gaan; Broekhuis Carplus heeft altijd een maatwerk oplossing voor u.

Adres:
Einsteinstraat 2 a
3846 BH Harderwijk

Telefoon: 0341-462220
Stuur een bericht

Broekhuis Carplus Goor

Broekhuis Carplus Goor

Bij onze Carplus vestiging in Goor kunt u terecht voor bedrijfswageninrichting van Sortimo. Zo ver als uw behoeften gaan; Broekhuis Carplus heeft altijd een maatwerk oplossing voor u.

Adres:
Wheedwarsweg 3
7471 GG Goor

Telefoon: 085-0647875
Stuur een bericht

Persoonlijke service, ook op locatie

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten. Meer weten over de mogelijkheden?

Bedrijfswagen gekocht bij Broekhuis?

Naast de professionals van onze 3 inbouwstations kunnen de medewerkers van Broekhuis in de dealervestigingen u helpen met uw zoektocht naar de juiste bedrijfswageninrichting. Zij zullen voor u schakelen met de specialisten van Broekhuis Carplus zodat voor u al het contact via één aanspreekpunt verloopt. Wel zo gemakkelijk! Vraag daarom gerust in een andere Broekhuis vestiging naar de bedrijfswageninrichtingen van Broekhuis Carplus. We helpen u graag!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1