BMW Individual staat voor pure exclusiviteit. De uitrustingsmogelijkheden zijn een kenmerk van pure ambacht en onderstrepen het persoonlijke karakter. De BMW Individual Collection geeft u ontelbaar veel personalisatie opties. U kunt kiezen voor de fijnste materialen en fascinerende kleurcomposities zodat uw BMW geheel bij uw individuele wensen past. U persoonlijkheid maakt u zichtbaar in uw eigen BMW dankzij de BMW Individual Collection.

De mogelijkheden zijn grenzeloos met BMW Individual

Wilt u een kleur die bij uw persoonlijkheid past? Dankzij de 100 exclusieve kleuren die BMW Individual biedt, is er altijd een kleur die bij uw wensen past. Kies voor een subtiele tint, een matte kleur of één van de briljante metallic kleuren; er is keuze genoeg. Naast de kleur kunt u ieder detail geheel naar eigen wens samenstellen. Wilt u in het interieur de exclusiviteit van het exterieur doorzetten? Ook dat is geen probleem met de BMW Individual Collection. Combineer leder, zijde, alcantara, hout en andere rijke materialen om een voor u perfect interieur te creëren.

Tot in de kleinste details gepersonaliseerd

Tot in de kleinste details krijgt u de vrije hand als het gaat om het samenstellen van het interieur van uw BMW. Van het kiezen van de kleur tot het samenstellen van Bicolor-composities; alles kan. Een contrasterend stiksel, gepersonaliseerde signets en monogrammen? Het is allemaal mogelijk in het BMW Individual geïndividualiseerd interieur. Kom langs in een van onze showrooms waar onze verkoopadviseurs u alles vertellen over de onbegrensde mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1