Mini occasions bij Broekhuis

Less is more, vindt MINI. De quote van dit sportieve automerk is als eerste al zichtbaar in het formaat van de auto’s. Maar op veel meer fronten blijkt dat sportief rijden ook op een verantwoorde manier kan. Met een MINI rijdt u een auto met eigentijds karakter. Wanneer u zoekt naar een MINI occasion, weet u zeker dat u bij Broekhuis zult slagen. Wij hebben een groot aanbod MINI occasions op voorraad. MINI begon met een compacte hatchback. Inmiddels zijn er nu de Cabrio, Clubman, Countryman en Coupé, Roadster en Paceman aan toegevoegd.

Wilt u voordat u een tweedehands MINI koopt zeker weten dat hij gecontroleerd is door onze vakspecialisten? Kies dan voor een MINI occasion van Broekhuis. Wist u dat een tweedehands MINI veel voordelen biedt? Zo heeft u veel meer auto voor een lagere prijs dan een nieuwe auto.

Benieuwd of dé MINI occasion voor u tussen onze ruime voorraad tweedehands MINI staat? Bekijk dan direct de voorraad.

Uw officiële Mini dealer

In 1959 werd de eerste MINI gebouwd. De opdracht was een zuinige en compacte auto die ruimte bood aan 4 personen. De rest is geschiedenis de MINI’s die wij nu kennen zijn nog steeds geïnspireerd op het allereerste model alleen is er nu een hele familie bij gekomen zodat er voor iedereen een Mini is de geheel bij de wensen past.  
Wanneer u kiest voor een officiële MINI dealer weet u zeker dat de tweedehands MINI betrouwbaar is, de onderhoudshistorie bekend is en of er geen gebreken zijn. U heeft bij ons namelijk altijd garantie, gedegen advies en over het onderhoud van de tweedehands MINI weten wij ook alles.

Broekhuis garantie op Mini occasions

Alle occasions van Broekhuis MINI zijn grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice. 

Mini Next: occasions met zekerheid

Bekijk de occasions met het Mini Next label. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1