Een vast bedrag per maand voor uw nieuwe DS

Het Franse merk DS Automobiles maakt furore als luxueus, maar vooral sportief automerk. Met private lease kunt u de nieuwste DS rijden zonder dat u een grote uitgave hoeft te doen. Zo rijdt u bijvoorbeeld in de nieuwste DS3 Crossback voor een vast all-in bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, reparatie en verzekeringen. Deze kosten zitten namelijk bij het maandbedrag inbegrepen.

Een selectie uit ons DS aanbod

Ontdek het huidige aanbod DS modellen. 

Waarom een DS private leasen?

DS Automobiles is een Frans automerk. Sinds 2015 is DS afgesplitst van Citroën. DS Automobiles onderscheidt zich vanaf dag 1 door een sportieve en luxueuze uitstraling ten opzichte van Citroën. Vanaf 2009 werd DS op de markt gezet als een luxere serie binnen Citroën. DS is een afkorting voor Different Spirit of Distinctive Series, maar ook een verwijzing naar Déesse (Frans voor 'godin'), de vroegere Citroën DS.

Het zelfstandige startpunt in 2015 begon met drie varianten. In 2019 breidde dit uit naar vijf. Hoewel het Citroën-logo (de dubbele Chevron) is komen te vervallen, zijn de leiding en het eigendom als gevolg van de afsplitsing niet gewijzigd.

 Een splinternieuwe DS

 Vaste all-in prijs per maand

 Onbezorgd de weg op

 Geen onderhouds- of reparatiekosten

 Alleen nog tanken of opladen

DS automobiles private lease

De voordelen van private leasen bij Broekhuis Lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden. Deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Oplossingsgericht denken bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden. Maar kunt u zelf dan wel uw nieuwe auto samenstellen? En hoe werkt het aanvragen van een private leasecontract? We leggen het graag uit.

De eerste stap is het kiezen van de meest geschikte DS die u wilt private leasen. Het maakt niet uit welke DS u dan uitkiest. Vervolgens stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. U bepaalt onder andere de looptijd van het contract en het gemiddeld aantal kilometers dat u verwacht per jaar te rijden. Natuurlijk kunt u ook een andere kleur en bepaalde accessoires kiezen en of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken hebben invloed op het maandtarief. Bij elke aanpassing verandert het maandtarief.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u alle wensen vervuld en is de DS volledig samengesteld? Dien dan uw private lease-aanvraag online in! Onze specialisten gaan direct aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Zij kijken tevens naar uw persoonlijke situatie. Uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw leaseadviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe DS straks opgehaald kan worden. Dan rest alleen nog het ondertekenen van de leaseovereenkomst en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de komende periode!

DS private lease occasion

Private lease een DS occasion

Het is ook mogelijk om jong gebruikte DS-modellen te private leasen. Dit scheelt u dan natuurlijk in het maandbedrag. Tevens kunt u deze auto al snel rijden, omdat wij deze op voorraad hebben.

DS private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

U kent vast de DS wel, maar wist u dat deze bijvoorbeeld ook volledig elektrisch beschikbaar is? Bent u benieuwd naar de modellen die we u kunnen bieden?

DS private lease

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of private lease iets voor u is? Geen probleem! Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1