Rijd in een nieuwe Hyundai voor een vast bedrag per maand

Het Zuid-Koreaanse Hyundai is een betaalbaar automerk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid. Deze Hyundai private leasen zorgt voor zorgeloos rijden in een nieuwe Hyundai. Voor een vast all-in bedrag per maand rijdt u bijvoorbeeld in de nieuwste Hyundai Tucson. Geen kosten voor onderhoud, reparatie en verzekeringen. Die zijn inbegrepen bij het maandbedrag.

Een selectie uit ons Hyundai aanbod

Hyundai i20

Hyundai i20 Aircross private lease

Hyundai IONIC 5

Hyundai IONIC 5 private lease

Hyundai KONA

Hyundai KONA private lease

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson private lease

Waarom een Hyundai private leasen?

Hyundai Motor Company is de grootste automobielfabrikant in Zuid-Korea. De Zuid-Koreaanse fabrikant bestaat pas sinds 1967. In eerste instantie assembleerde Hyundai in licentie gebouwde Ford Cortina's, gevolgd door zijn eerste eigen model, de Pony (1975 – 1990), die ook gelijk de eerste Zuid-Koreaanse auto ooit was. Hyundai is bovendien ook één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Mocht u willen weten wat Hyundai betekent? Hyundai is Koreaans voor moderniteit.

 Een splinternieuwe Hyundai

 Vaste all-in prijs per maand

 Onbezorgd de weg op

 Geen onderhouds- of reparatiekosten

 Alleen nog tanken of opladen

Hoe werkt het private leasen van een Hyundai?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis Lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden. Deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Oplossingsgericht denken bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden. Maar hoe kunt u zelf uw nieuwe auto samenstellen? En hoe vraagt u een private leasecontract aan? We leggen het graag uit.

Allereerst zoekt u de Hyundai uit die u wilt private leasen. Wordt dit bijvoorbeeld de i30 of de KONA? Deze stelt u vervolgens volledig naar wens samen in onze private lease calculator. Hierin bepaalt u onder andere de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u verwacht gemiddeld per jaar te rijden. Ook kiest u de kleur van de auto, de extra opties die u wilt en of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken beïnvloeden het maandtarief. Bij elke aanpassing ziet u het maandtarief vanzelf veranderen.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Is uw gewenste Hyundai samengesteld? Dan kunt u een aanvraag indienen voor private lease. Wij gaan meteen aan de slag om een vrijblijvende offerte voor u te maken. Hierbij wordt onder andere gekeken naar uw persoonlijke situatie. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of private lease financieel verantwoord is voor u. Als deze lichten op groen staan, dan stemt onze leaseadviseur de laatste zaken af zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe Hyundai straks opgehaald kan worden. Hierna rest alleen nog de ondertekening van de leaseovereenkomst en verder rest onbezorgd rijplezier voor de komende periode!

Hyundai private lease occasion

Private lease een Hyundai occasion

Wist u dat u ook Hyundai occasions kunt private leasen? Dit scheelt in het maandbedrag. Omdat wij deze op voorraad hebben, rijdt u de auto al binnen twee weken.

Hyundai private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

De Hyundai IONIC 5 kent u waarschijnlijk wel, maar wist u dat er nog allerlei andere varianten zijn? Kijk hier naar de andere modellen die we te bieden hebben.

Hyundai private lease

Twijfelt u nog?

Wilt u meer informatie over private leasen? Wilt u kijken of private leasen iets voor u is? Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1