Pech onderweg...

... of bijvoorbeeld uw sleutel kwijt? Volkswagen Bedrijfswagens helpt u graag weer op weg. Het maakt niet uit of u op uw eigen oprit, langs de Nederlandse snelweg of ergens in Europa staat, bel bij pech het gratis nummer 0800 555 7000.

Pechhulp

Mobiliteitsservice

De Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice biedt u 24/7 hulp bij pech onderweg in vrijwel heel Europa. Dus ondervindt u problemen met uw bedrijfswagen? Dan helpen wij u weer op weg. Worden in het buitenland toch kosten in rekening gebracht? Vraag dan de rekening, zodat die kosten in Nederland alsnog vergoed worden.

Voorwaarden

De Mobiliteitsservice is geldig voor iedere Volkswagen bedrijfswagen geleverd na juni 1997 en die daarna onderhoud volgens de voorschriften laat uitvoeren door een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Dit onderhoud wordt bijgehouden in het Serviceboekje/Onderhoudsboekje in uw bedrijfswagen. De stempels in dit boekje zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice is voldaan. Bewaar deze daarom goed. Is uw Mobiliteitsservice verlopen doordat u een onderhoudsmoment gemist hebt? Het enige wat u hoeft te doen, is uw Volkswagen bedrijfswagen naar een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer brengen voor Longlife onderhoud.​

Aanrijding of ongeval

Mocht u onverhoopt bij een aanrijding of ongeval betrokken zijn, breng uzelf en eventuele anderen zo snel mogelijk in veiligheid. Bel, indien nodig, direct de hulpdiensten (zie onderstaande telefoonnummers). Gebruik daarnaast een gevarendriehoek en alarmlichten om ander verkeer te waarschuwen. Blijf in de buurt, maak foto’s om bewijsmateriaal te verzamelen en vul online een schadeformulier in. Verlaat de plaats van het ongeval niet zonder uw gegevens uit te wisselen.

Pech in Nederland

Bel de Mobiliteitsservice

0800 - 555 7000
voor hulp in Nederland

Pech in het buitenland

Bel de Mobiliteitsservice

+31 800 555 7000
voor hulp in het buitenland

Taalproblemen of geen verbinding?

Bel +31 33 4949101
(alternatief, niet gratis)

Sleutelservice

Het kwijtraken van uw sleutels is al vervelend genoeg, te laat komen bij een klus zou dat nog eens erger maken. Daarom hebben wij de Sleutelservice; binnen 48 uur heeft u een nieuw exemplaar, in binnen- en buitenland.

Hoe werkt het?

Bent u uw sleutel kwijt? Neem contact op met uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Geef uw sleutelcode door en stuur een kopie van uw legitimatie en kentekenbewijs. Daarna ontvangt u uw nieuwe sleutels in gemiddeld 5 werkdagen. 

Tip: noteer het sleutelnummer. Dit nummer staat op een zwart label dat met de twee sleutels geleverd wordt bij een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen. Zonder dit nummer is het bestellen van een nieuwe sleutel een ingewikkelde en tijdrovende procedure.

Sleutel
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1