Wat is een mobiliteitsbudget?

Met mobiliteitsbudget bepaalt een werknemer zelf hoe hij reist. Hij beheert zijn eigen budget voor mobiliteit. Iedere werknemer krijgt een bedrag waarmee hij de kosten voor woon- werkverkeer, maar ook verkeer naar eventuele klanten en relaties zelf kan regelen. Een goede oplossing om het mobiliteitsbudget mee in te vullen, kan zijn door te kiezen voor een private lease auto van Broekhuis Lease.

Met een mobiliteitsbudget geeft u uw medewerkers meer flexibiliteit. Maar ook houdt u de mobiliteitskosten onder controle en deze kunnen zelfs verlaagd worden. Ook het stimuleren van duurzaam reisgedrag is met behulp van een mobiliteitsbudget eenvoudiger.

Voordelen van een mobiliteitsbudget

Een mobiliteitsbudget biedt voor organisaties de volgende voordelen:

Meer inzicht in kosten en beter te begroten
Een mobiliteitsbudget is een duurzame keuze
Geen meerjarige leasecontracten voor auto’s
Meer keuzevrijheid voor medewerkers
Geen bijtelling voor werknemers

Bepaal zelf hoe u reist

Steeds vaker wordt de leaseauto vervangen door een mobiliteitsbudget. Voor een werknemer kan de bijtelling van een leaseauto een behoorlijke financiële last zijn, dus een leaseauto is niet altijd de beste keuze. Met een mobiliteitsbudget heeft u dan een betere en flexibelere oplossing. Is een mobiliteitsbudget interessant voor uw organisatie? Wat kunt u er als werknemer van verwachten? Wij helpen u graag met alle vragen omtrent het mobiliteitsbudget.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1