Onderhoud

Om uw SEAT in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Wilt u dat uw SEAT met originele onderdelen en de juiste kennis en merkervaring wordt onderhouden? Dan is het belangrijk om dit bij een officiële SEAT-dealer te doen.

Monteren

Naast jaarlijks onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor merkgericht onderhoud. Wees welkom in één van onze werkplaatsen waar wij vakkundig uw auto in topconditie brengen.

Om de verkeersveiligheid te waarborgen is er de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij uw auto op alle veiligheidsaspecten.

APK

Uw SEAT is bij ons in goede handen. Met degelijk onderhoud, reparaties en checks houden wij uw SEAT in topconditie.

U kunt bij Broekhuis originele onderdelen voor uw SEAT bestellen. Of u nu op zoek bent naar een bepaald artikel voor in uw auto of u wilt uw auto beschermen, Broekhuis denkt graag met u mee.

Welkomstcheck of seizoenscheck? Bij Broekhuis is uw auto in goede handen. Met diverse checks controleren wij uw SEAT zodat u altijd verzekerd bent van een veilige auto.

Band verwisselen

Service

Bij Broekhuis SEAT zijn wij u graag van dienst met diverse services zoals schadeherstel, onderdelen & accessoires, pechhulp en garanties. Verder biedt Broekhuis SEAT u extra services zoals de poetsservice, aircoservice, SEAT Drive, SEAT App en navigatie update. Bekijk onze services hieronder.

Staat u met pech langs de weg of heeft u een aanrijding gehad? Maak dan gebruik van de SEAT Mobiliteitsservice; die helpt u snel weer op weg.

Met de techniek van tegenwoordig zijn auto’s minder kwetsbaar voor mankementen dan vroeger. Daarom hebben alle nieuwe SEAT modellen nu 4 jaar garantie.

Gemakkelijk uw software en infotainment aanpassen en updaten doet u bij Broekhuis SEAT. Zo rijdt u altijd up-to-date en zorgeloos.

Op zoek naar accessoires voor uw SEAT? Vanwege de schaalgrootte van Broekhuis hebben wij altijd een grote hoeveelheid accessoires op voorraad.

Bij Broekhuis vindt u een aantal extra services variërend van onze poets- en aircoservice tot aan een Drive In abonnement en allerlei informatie en multimedia oplossingen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1