Rijd in een nieuwe SEAT voor een vast bedrag per maand

Het Spaanse merk SEAT staat bekend om zijn sportieve imago. Dankzij het private leasen van een SEAT kunt u zonder eenmalige grote uitgave genieten van deze auto’s. Voor een vast all-in bedrag per maand rijdt u bijvoorbeeld in de nieuwste SEAT Ibiza. U heeft geen omkijken meer naar zaken als onderhoud, reparatie en verzekeringen. Die zitten namelijk bij het maandbedrag inbegrepen.

Een selectie uit ons SEAT aanbod

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza private lease

SEAT Arona

SEAT Arona private lease

SEAT Leon

SEAT Leon private lease

SEAT Ateca

SEAT Ateca private lease

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco private lease

Waarom een SEAT private leasen?

De eerste SEAT (Sociedad Española de Automóviles de Turismo) reed in 1953 de Spaanse fabrieken uit. Al snel domineerden deze auto’s de straten van Barcelona, waar de herkomst ligt van dit automerk. Sinds 1986 maakt SEAT onderdeel uit van de Volkswagen Groep. Vanaf dit moment combineert SEAT de Spaanse “roots” met de nieuwste Duitse technologieën. De afgelopen jaren is SEAT flink in populariteit toegenomen.

 Een splinternieuwe SEAT

 Vaste all-in prijs per maand

 Onbezorgd de weg op

 Geen onderhouds- of reparatiekosten

 Alleen nog tanken of opladen

Hoe werkt het private leasen van een SEAT?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis Lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden. Deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Oplossingsgericht denken bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden in een nieuwe SEAT. Maar hoe kunt u zelf uw nieuwe auto samenstellen? En hoe vraagt u een private leasecontract aan? We leggen het graag uit.

Allereerst zoekt u de SEAT uit die u wilt private leasen. Wordt dit bijvoorbeeld de Ibiza, Leon of de Tarraco? Dan stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. Hierin bepaalt u onder andere de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u verwacht gemiddeld per jaar te rijden. Ook kiest u de kleur van de auto, de extra opties die u wilt en of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken beïnvloeden het maandtarief. Bij elke aanpassing verandert het maandtarief.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u de SEAT volledig naar wens samengesteld? Dien dan uw private lease-aanvraag online in! Onze specialisten gaan direct aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Ook zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken. Uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw leaseadviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe SEAT straks opgehaald kan worden. Dan rest alleen nog het ondertekenen van de leaseovereenkomst en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de komende periode!

Seat private lease occasion

Private lease een SEAT-occasion

Wist u dat u ook jong gebruikte SEAT-modellen kunt private leasen? Dit scheelt in het maandbedrag. Omdat wij deze op voorraad hebben, rijdt u de auto al binnen twee weken.

Seat private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

U kent vast de SEAT Ibiza wel, maar wist u dat er nog allerlei varianten zijn? Bent u benieuwd naar de modellen die we u kunnen bieden?

Seat private lease

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of private lease iets voor u is? Geen probleem! Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1