SEAT Mobiliteitsservice

Elke SEAT-rijder kan gebruikmaken van de SEAT Mobiliteitsservice. Bij pech in bijna heel Europa staat het serviceteam 24 uur per dag voor u klaar.

24-uursservicenummer SEAT

SEAT modellen

Blijf profiteren van SEAT Mobiliteitsservice

Vanaf de aflevering van uw nieuwe SEAT is deze service 2 jaar gratis. Omdat wij het belangrijk vinden dat u ook na 2 jaar nog verzekerd bent van SEAT Mobiliteitsservice, hoeft u slechts aan één voorwaarde te voldoen; u laat het reguliere onderhoud van uw SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door ons (een officiële SEAT Service Partner) uitvoeren. Daarnaast geldt dit ook voor de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Serviceboekje

Wij plaatsen na elk onderhoud één of meer stempels in het serviceboekje van uw auto. Deze stempels zijn het bewijs dat u aan de voorwaarden van SEAT Mobiliteitsservice voldoet, dus bewaar dit serviceboekje zorgvuldig en altijd in uw auto.

Service verlopen?

Is uw recht op gratis mobiliteitsservice verlopen? Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij ons voldoende om weer verzekerd te zijn van de SEAT Mobiliteitsservice.

Hoe werkt SEAT Mobiliteitsservice?

Wanneer u de SEAT Mobiliteitsservice belt, wordt de dichtstbijzijnde SEAT-dealer ingeschakeld of  bij stranding op een Nederlandse snelweg of N-weg de ANWB Wegenwacht. De alarmcentrale zal afhankelijk van de situatie en in overleg bepalen wat de beste oplossing is. Houd het SEAT Serviceboekje met de onderhoudsgegevens bij de hand. De medewerker zal enkele vragen stellen over de kilometerstand van de auto, naam en plaats van uw SEAT-dealer, het onderhoud van uw auto en de meldcode (de laatste vier cijfers van het chassis-nummer van de auto, te vinden op het kentekenbewijs). Bij het doorgeven van de locatie heeft u een wegnummer nodig en de KM-aanduiding van de weg.

Service

Wat vergoedt SEAT Mobiliteitsservice?

Met deze service zal de hulpverlener kosteloos proberen u op weg te helpen. Lukt dit niet, dan wordt uw auto kosteloos naar de dichtstbijzijnde SEAT-dealer vervoerd. De reparatie bij de dealer behoort niet tot de service en zal voor eigen rekening zijn, mits de reparatie niet onder een fabrieksgarantie of verlengende garantie valt.

Wel vergoed:

  • Hulp op plek van stranding (binnen- en buitenland);
  • indien noodzakelijk uw auto afslepen naar dichtstbijzijnde SEAT-dealer;
  • in overleg een onkostenvergoeding als uw auto niet binnen redelijke tijd gerepareerd kan worden bij de dealer;
  • alternatief vervoer zoals een taxi of het openbaar vervoer tot maximaal € 100,-;
  • vervangende auto voor de duur van de reparatie (maximaal 3 dagen);
  • hotelovernachting voor uzelf en uw passagiers (maximaal 3 nachten, inclusief ontbijt);
  • of de vergoeding van verder reizen met het vliegtuig of de trein, indien u geen gebruikmaakt van een vervangende auto.

Niet vergoed:

  • Een eventueel noodzakelijke reparatie bij de dealer.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1