Volkswagen ID.Buzz en Cargo

Een eerbetoon aan de iconische T1: nu elektrisch te rijden bij Broekhuis

Elektrisch rijden is de nabije toekomst. Volkswagen grijpt deze ontwikkeling met beide handen aan met de ID. familie van Volkswagen. Deze familie kent een enorme verscheidenheid aan modellen, waardoor er voor ieder wat wils is. Nieuwe telgen van de familie zijn de ID. Buzz en de bestelbus ID. Buzz Cargo. Deze e-busjes zijn gebaseerd op het iconische T1 Volkswagenbusje. De langverwachte modellen zijn vanaf nu te bestellen. 

Actieradius van 424 kilometer

De T1 Volkswagenbus staat nog altijd symbool voor vrijheid en flexibiliteit. Deze historie is uiteraard terug te vinden in de nieuwe, elektrische uitvoeringen, alleen dan volledig op de toekomst voorbereid. De wereld ontdekken, waar de T1 om bekend staat, kan nog beter met de ID. Buzz. Met maximaal 5 inzittenden, een laadruimte van 1.121 liter en met een actieradius van ruim 400 kilometer kunt u alle kanten op. De ID. Buzz Cargo heeft een laadruimte van 3.9 kubieke meter, waarin twee europallets passen. Mocht u onderweg toch nog even moeten opladen? Via een snellader (170 kW) is de accu van beide e-modellen binnen 30 minuten van 5 tot 80% opgeladen.

Opladen ID.Buzz

ID. Buzz als mobiel huis

De gezinsauto ID. Buzz is te gebruiken als een mobiel huis, zoals we ook kennen van de T1 Transporter. De indeling bespaart dermate ruimte, zodat de ID. Buzz zo flexibel mogelijk blijft. Er is ruim plek voor bagage. Is deze ruimte net niet genoeg, dan kunt u in een paar handelingen meer opbergruimte creëren, door de zitplaatsen te draaien of naar voren en achteren te schuiven. Het interieur is bovendien duurzaam te noemen. De bekleding heeft uitstraling, maar worden geen dierlijke materialen gebruikt (leer), maar wel gerecyclede producten.

Futuristische e-bus met AR-head-updisplay

Waar de buitenkant een hip retro-gevoel kan geven, is het interieur van de bus alsof u in de toekomst gestapt bent. Zo ziet u dankzij het augmented-reality-head-up display de instructies van het navigatiesysteem direct voor u op de weg. Dit zorgt ervoor dat u de ogen op de weg kunt houden. De ID. Buzz merkt fietsers of voetgangers op, en geeft subtiele lichtsignalen om aan te geven dat hij bij hen in de buurt is. Zo wordt u ook goed gezien, al valt de bus natuurlijk van zichzelf al erg op!

Interieur ID.Buzz

Highlights

  • Multimediasysteem met maximaal 7 USB-poorten (10- of 12 inch)
  • Kantoor/Laptop bij de hand met verwijderbare ID. Buzz Box
  • Achterwielaandrijving
  • Draaicirkel van 11,09 m
  • Trekgewicht van 1.000 kg
  • Inclusief tot en met 7 jaar onderhoud
  • Tot en met 8 jaar garantie op het accupakket
  • CO2-neutraal geproduceerd

ID. Buzz Cargo als hippe bedrijfswagen

De ID. Buzz Cargo is tevens als bestelbus te verkrijgen voor de ondernemer. Deze Cargo heeft dankzij de elektrische aandrijving geen enkele moeite met de strengste milieuzones, u bent overal welkom. Dit is zoals duurzaamheid bedoeld is. De ID. Buzz Cargo kan tevens bidirectioneel laden. Naast het opladen van de accu levert hij dus ook stroom terug aan het net, zo is het opladen van apparaten aan boord van de ID. Buzz Cargo geen enkel probleem! En door de online verbinding is de ID. Buzz Cargo in de toekomst in staat om autonoom te rijden.

E-bus geschikt voor in de stad

Wie in een drukke stad rijdt, weet hoe belangrijk een wendbare bedrijfswagen is. In deze gebieden kan de ID. Buzz Cargo zeker uit de voeten. Hij heeft een bredere wielbasis en een kleinere elektrische motor. Hierdoor is de draaicirkel klein te noemen. Deze flexibiliteit biedt de ID. Buzz Cargo inclusief zijn 3,9 kubieke meter laadruimte.

Volkswaen ID.Buzz Cargo
Volkswagen ID.Buzz Cargo

De Volkswagen ID. Buzz Cargo
Met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo brengt Volkswagen de iconische T1 'back to the future' weer een beetje tot leven.

Volkswagen ID.Buzz

De Volkswagen ID. Buzz
Een pionier, een mobiel huis, een ruimte om uw creativiteit tot uiting te brengen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1