• Koopprijs vanaf € 49.250

Nostalgie en tóch volledig elektrisch

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Dit geldt ook voor bedrijfswagens. Voor wie iconisch in zijn zakelijke bestelbus wil rijden, biedt de ID. Buzz Cargo uitkomst. Met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo brengt Volkswagen de iconische T1 'back to the future' weer een beetje tot leven. Met de ID. Buzz Cargo geeft u als ondernemer in ieder geval uw visitekaartje af. De ID. Buzz is sinds 2022 in productie.

Opladen met zonne-energie

De actieradius van 424 kilometer is al ruim te noemen. Via een snellader (170 kW) is de accu binnen 30 minuten van 5 tot 80% opgeladen. De ID. Buzz Cargo kan ook bidirectioneel laden. Naast het opladen van de accu levert hij dus ook stroom terug aan het net. Naast het opladen van de accu is de ID. Buzz gereed om (in de toekomst) stroom terug te kunnen leveren.

 

Klaar voor autonoom rijden

Autonoom rijden is nog toekomstmuziek, maar de ID. Buzz Cargo is hier wél al op voorbereid. Dit creëert nieuwe mogelijkheden voor bestuurders. Dankzij de volledige onlineverbinding kunt u in de toekomst wellicht administratief werk doen, terwijl de ID. Buzz Cargo automatisch naar de volgende bestemming rijdt.

Ontworpen voor de stad

Rijdt u veel in de drukke stad inclusief smalle wegen? ID. Buzz Cargo is zeker geschikt voor deze gebieden. Dankzij zijn bredere wielbasis, beschikt hij over een kleine draaicirkel. Hij is daarmee zeer flexibel te noemen in het stadsverkeer, maar uiteraard kan hij ook prima uit de voeten in andere omgevingen. Deze flexibiliteit biedt de ID. Buzz Cargo overigens zonder dat u daarvoor veel laadruimte (3,9 kubieke meter) moet opofferen.

Overal thuis: de ID. Buzz

De ID. Buzz is er ook als gezinsauto. Deze personenauto biedt veel flexibiliteit die passen bij de iconische T1. Een pionier, een mobiel huis, een ruimte om uw creativiteit tot uiting te brengen. Zo is er extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling en creëert de ID. Buzz binnen een paar simpele stappen nog meer opbergruimte door stoelen te draaien of naar voren of achteren te schuiven.

De ID. Buzz Cargo
  • Koopprijs vanaf € 49.250

Belangrijkste kenmerken

  • Volledig elektrisch  
  • Accupakket met een capaciteit van 77 kWh  
  • Accu in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • De laadruimte is ongeveer 3,9m3 en er passen 2 europallets in.
  • Met een maximaal toegestaan gewicht van 3.000 kg bedraagt het laadvermogen tot 650kg.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1