Wij komen beloften na

Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan kiest u voor de extra service die uw Volkswagen dealer belooft. Dankzij de 7 Servicebeloften van Volkswagen staat uw bedrijfswagen nooit stil.

1. Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie
Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u rekenen op kwaliteit, daarom verwachten we u na een reparatie of onderhoudsbeurt voorlopig niet terug in de garage. Mocht dat onverhoopt toch voorkomen, dan kunt u uitgaan van twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. Dag en nacht gratis pechhulp
Het kan gebeuren dat u met uw bedrijfswagen problemen ondervindt en zo langs de weg strandt. Mocht dit gebeuren, dan zijn wij binnen een uur ter plaatse en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Zodra de bedrijfswagen niet snel te repareren is, kunt u rekenen op vervangend vervoer. Is uw bedrijfswagen bij een Volkswagen Bedrijfswagen dealer in onderhoud, dan is deze service helemaal gratis!

3. Kleine reparaties direct klaar
Een kleine reparatie van maximaal een uur voeren wij direct uit, zodat u zo snel mogelijk weer door kunt. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, u kunt gewoon langskomen wanneer dat u uitkomt. Lukt het niet om langs te komen? wij komen in dat geval naar de locatie die voor u het beste uitkomt.

4. Bespaar tijd met de haal- en brengservice
Is uw Volkswagen bedrijfswagen toe aan onderhoud of reparatie, maar heeft u geen tijd om deze weg te brengen? Geen probleem! Wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem uiteraard weer terug; waar het ook is.

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip
Wij laten u niet graag wachten, daarom houden wij ons aan onze afspraak. Zelfs als dit betekent dat wij na sluitingstijd nog moeten doorwerken. Mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u ontvangt gratis vervangend vervoer.

6. Flexibele openingstijden
Een onderhoudsbeurt voor of na werktijd? Dat kan dankzij de flexibele openingstijden van onze Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen. Zo hoeft u uw werktijden niet aan te passen maar passen wij onze openingstijden aan zodat onderhoud of reparatie uitkomt op het moment dat u past.

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal
Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagens of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud; de app houdt alles bij. Zo blijft uw bedrijfswagen of wagenpark in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten.

Onderhoud & Reparatie

Is uw bedrijfswagen aan onderhoud toe? Plan een afspraak in via onderstaande button!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1