Waar bestaat de garantie op uw Jaguar uit?

De uitgebreide fabrieksgarantie is gekoppeld aan uw Jaguar en is via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar. De garantie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 3 jaar/100.000 km volledige fabrieksgarantie
  • 2 jaar lakgarantie zonder kilometerbeperking
  • 3 jaar garantie op doorroesten van de carrosserie
  • 8 jaar/160.000 km garantie op het accupakket van de Jaguar I-PACE
Jaguar XF

Mobiliteitsgarantie

Bij elke Jaguar hoort een mobiliteitsgarantie in de vorm van 3 jaar gratis Jaguar Assistance na aankoop van een nieuw model. Bij aanschaf van een Jaguar Approved occasion is 2 jaar Jaguar Assistance inbegrepen. Deze kosteloze mobiliteitsservice geeft recht op uitgebreide hulp bij pech onderweg in vrijwel heel Europa (klik hier voor meer details). Naast gratis pechhulp met een grote Europese dekking, biedt Jaguar veel mogelijkheden op het gebied van zowel vervangend als alternatief vervoer.

Jaguar Pechhulp

Meer weten?

Heeft u vragen over de garantie op uw Jaguar of bent u benieuwd naar de specifieke voorwaarden? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Jaguar? Dat kan op een moment wanneer u dat schikt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van Broekhuis Utrecht, uw Jaguar dealer, vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1