Fabrieksgarantie, verlengde garantie en mobiliteitsgarantie

Op elke nieuwe Jaguar zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 3 jaar tot 100.000 km. De eerst bereikte limiet is bepalend voor de uiteindelijke garantietermijn. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Jaguar volgens fabrieksinstructies laten onderhouden. Als officieel Jaguar dealer bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Waar bestaat de garantie op uw Jaguar uit?

De uitgebreide fabrieksgarantie is gekoppeld aan uw Jaguar en is via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar. De garantie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 3 jaar/100.000 km volledige fabrieksgarantie
  • 2 jaar lakgarantie zonder kilometerbeperking
  • 3 jaar garantie op doorroesten van de carrosserie
  • 8 jaar/160.000 km garantie op het accupakket van de Jaguar I-PACE
Jaguar XF
Jaguar XF 2012

Jaguar Approved

Schaft u een jong gebruikte Jaguar aan met het officiële Jaguar Approved certificaat? Ook dan is volledige fabrieksgarantie inbegrepen. Deze uitgebreide dekking komt overeen met de garantie op nieuwe Jaguars, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele Jaguar onderdelen. De garantie dekt reparaties voor plotselinge en onverwachte mechanische of elektrische defecten. Het werk wordt uitgevoerd door goed getrainde, officiële Jaguar technici. Gebruikte Jaguar Approved modellen zijn vooraf op 165 cruciale punten gecontroleerd en goed bevonden. De garantie op Jaguar Approved occasions is 2 jaar geldig.

 

Mobiliteitsgarantie

Bij elke Jaguar hoort een mobiliteitsgarantie in de vorm van 3 jaar gratis Jaguar Assistance na aankoop van een nieuw model. Bij aanschaf van een Jaguar Approved occasion is 2 jaar Jaguar Assistance inbegrepen. Deze kosteloze mobiliteitsservice geeft recht op uitgebreide hulp bij pech onderweg in vrijwel heel Europa (klik hier voor meer details). Naast gratis pechhulp met een grote Europese dekking, biedt Jaguar veel mogelijkheden op het gebied van zowel vervangend als alternatief vervoer.

Jaguar Pechhulp

Meer weten?

Heeft u vragen over de garantie op uw Jaguar of bent u benieuwd naar de specifieke voorwaarden? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Jaguar? Dat kan op een moment wanneer u dat schikt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van Broekhuis Utrecht, uw Jaguar dealer, vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1