Jaguar remklauw

Reparaties en onderdelen voor uw Jaguar

Jaguar is een van de meest tot de verbeelding sprekende, exclusieve automerken die er zijn. Een merk dat de krachtigste, betrouwbaarste en meest bedrijfszekere auto's ter wereld maakt. Toch is er ook aan een Jaguar wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Officieel merkdealer van Jaguar

Het ontwerp van de originele onderdelen van Jaguar is gebaseerd op hoge eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Bij reparaties en onderhoud adviseert Jaguar daarom om originele onderdelen te gebruiken. Hiervoor bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van Jaguar, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Als Jaguar-dealer werken wij met originele onderdelen en bent u bij iedere reparatie verzekerd van erkend vakmanschap. Wat er ook nodig is aan uw Jaguar, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Jaguar en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. Omdat we uw Jaguar door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als merkdealer maken we bij het repareren van uw auto meestal gebruik van originele Jaguar-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de onderdelen. Jaguar heeft ook een uitgebreide collectie originele accessoires. Uiteraard heeft u daar ook garantie op. Als Jaguar-dealer vertellen we u graag meer over het uitgebreide aanbod aan onderdelen.    

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Originele Jaguar-onderdelen bieden het voordeel van gegarandeerde kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat we u adviseren om te kiezen voor universele of gebruikte onderdelen bij een reparatie. De garantie daarop is anders dan bij originele Jaguar-onderdelen. Vanuit kostenoogpunt kunnen universele of gebruikte onderdelen soms echter gunstiger zijn. Bijvoorbeeld als uw Jaguar al wat ouder is en een hoge kilometerstand heeft. Hierin denken we graag met u mee. De beste oplossing bieden voor u als klant: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om de kosten van een reparatie.

 

Jaguar motor
Werkplaats

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Jaguar aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt doordat we veel Jaguar-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw Jaguar vakkundig repareren.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Jaguar? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Jaguar-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1