APK-keuring bij Broekhuis

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). De APK keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Tijdens deze keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid.

Wettelijke veiligheids- en milieueisen

Voor het APK laten keuren van uw Jaguar bent u bij Broekhuis Jaguar aan het juiste adres. Bij de APK-keuring van uw exclusieve auto controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Wij controleren uw Jaguar op:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren)
  • Overig: voertuigbewijs, chassisnummer, kilometerstand en gebruikte brandstof
Reparatie motor
Jaguar APK

De voordelen van APK-keuring door Broekhuis

Als u uw Jaguar APK laat keuren door Broekhuis, dan hebt u de zekerheid dat dit gebeurt door een erkende Jaguar dealer en officieel keuringsstation. Onze gecertificeerde APK-keurmeesters zijn getraind in het keuren van Jaguars en kennen uw auto door en door. Uw belang als klant staat bij Broekhuis altijd voorop. Ontdekken we tijdens de keuring dat er aanvullende werkzaamheden of reparaties nodig zijn? Dan nemen we altijd contact met u op voor uw akkoord.

Beperkte kosten APK

Het basistarief voor de APK-keuring van uw Jaguar is € 49,95. Is uw Jaguar toe aan regulier onderhoud? Laat uw Jaguar dan tegelijk met de periodieke onderhoudsbeurt APK keuren. De kosten van de APK-keuring zijn dan slechts € 24,50 en uw Jaguar is dan in één keer klaar.

Wanneer een APK-keuring?

Wanneer u uw Jaguar APK moet laten keuren, hangt af van de leeftijd van uw auto en de geldende APK-vervaltermijn. Een nieuwe Jaguar die op benzine of elektriciteit rijdt, krijgt na vier jaar zijn eerste APK-keuring. Bij een Jaguar met dieselmotor is dat drie jaar. Diesels moeten vervolgens ieder jaar APK worden gekeurd. Benzine of elektrisch aangedreven Jaguars moeten na de eerste APK-keuring om de twee jaar gekeurd worden, tot ze acht jaar oud zijn. Daarna is de APK-keuring elk jaar verplicht.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1