Jaguar occasions bij Broekhuis

Een Jaguar straalt Britse topklasse uit en is gemaakt om sportief te rijden. Zoals u van een Britse top auto kunt verwachten is een Jaguar gemaakt uit pure passie en met briljant gevoel voor raffinement. Zoekt u een Jaguar occasion dan bent u bij Broekhuis Jaguar helemaal op uw plek. Wij hebben een groot aanbod Jaguar occasions. Voor iedereen is er een Jaguar zo zijn de XF en XJ de kern van het modellengamma, maar de prachtige F-Type is toch de auto die het meest gevoel zal oproepen. Met de nieuwe XE heeft Jaguar een paradepaardje in het D-segment.

Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Jaguar gecontroleerd is door onze monteurs voordat u tot aankoop overgaat? Kies dan voor een Jaguar occasion van Broekhuis. Wist u dat een tweedehands auto ook veel voordelen biedt? Zo heeft u veel meer auto voor een lagere prijs dan een nieuwe auto.

Benieuwd of dé Jaguar occasion voor u tussen onze ruime voorraad tweedehands Jaguar’s staat? Bekijk dan direct de voorraad.

Jaguar Approved: occasions met zekerheid

Bekijk de occasions met het Jaguar approved label

Uw officiële Jaguar dealer

In 1922 werd de Swallow Sidecar Company opgericht toen de tijd om zijspancombinaties voor motorfietsen te bouwen. Vanaf 1935 gingen zij ook auto’s bouwen onder de naam Jaguar. Dit werd na de Tweede Oorlog ook de merknaam voor het gehele bedrijf. Wanneer u kiest voor een officiële merkdealer weet u zeker dat de auto betrouwbaar is, de onderhoudshistorie bekend is en of er geen gebreken zijn. U heeft bij ons namelijk altijd garantie, gedegen advies en over het onderhoud van de tweedehands Jaguar weten wij ook alles.

Broekhuis garantie op Jaguar occasions

Alle occasions van Broekhuis Jaguar zijn grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1