Škoda Connect Portal

Vanuit huis uw Škoda klantaccount beheren is nu makkelijker dan ooit. Zo kunt u de Škoda Connect App downloaden op uw smartphone; vanaf de bank regelt u al uw zaken omtrent uw auto. Daarnaast maakt dit portaal uw rijstijl inzichtelijk aan de hand van gegevens die opgenomen worden tijdens het rijden. Škoda Connect kunt uitbreiden met verschillende opties:

  • Infotainment Online;
  • Care Connect;
  • Emergency Call.
Skoda apple connect

Infotainment Online

Infotainment Online is een uitbreiding van het navigatiesysteem en maakt deel uit van de Škoda Connect services. Om deze service volledig te kunnen gebruiken, moet uw auto verbonden zijn met internet door middel van een Wi-Fi hotspot of het plaatsen van een simkaart in de auto. Bent u verbonden, dan bent u dankzij deze uitbreiding op de hoogte van o.a. de meest actuele verkeersinformatie, het weer, het laatste nieuws en zelfs het aantal beschikbare parkeerplekken in de buurt.

Care Connect

Deze optie bestaat uit twee pakketten: Proactive Service en Remote Access Service. Het voordeel van Proactive Service is dat uw auto zelf contact opneemt met het servicecentrum van Škoda wanneer het systeem een mankement ontdekt. Het voordeel van Remote Access Service is dat u altijd gegevens van uw auto kan inzien op uw smartphone; waar hij geparkeerd staat en of hij wel op slot staat bijvoorbeeld. 

Emergency Call

Deze optie kan daadwerkelijk levens redden. Zijn voornaamste taak is het direct inschakelen van hulptroepen ten tijde van een ongeval. Zodra de sensoren een ongeluk waarnemen, maakt het systeem contact met een speciale telefooncentrale voor noodgevallen.

Skoda connect

Škoda Connect

De slimme online diensten van Remote Access ondersteunen u op een ‘Simply Clever’ manier, ook wanneer u niet in de auto zit. Via de Škoda Connect App sta je 24/7 in contact met uw Škoda. Er zijn verschillende versies van Škoda Connect, lees welke informatie voor u van belang is in de pdf-bestanden passend bij uw model Škoda:

  • Škoda Connect generatie MOD1 (geschikt voor de Citigo iV);
  • Škoda Connect generatie MOD2 (geschikt voor de Rapid, Octavia, Karoq, Kodiaq & SuperB (allen t/m modeljaar 2020) en op de Fabia);
  • Škoda Connect generatie MOD3 (geschikt voor de de Karoq, Kodiaq en SuperB (allen vanaf modeljaar 2021) en op alle Scala's, Kamiq's, nieuwe Octavia's, Octavia iV en SuperB iV.

Wilt u meer weten over Škoda Connect? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze Škoda-vestigingen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1