Rijd in een nieuwe Škoda voor een vast bedrag per maand

Het Tsjechische merk Škoda staat bekend om haar betrouwbaarheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het private leasen van een Škoda kunt u zonder eenmalige grote uitgave genieten van deze prettige auto’s. Voor een vast all-in bedrag per maand rijdt u bijvoorbeeld in de nieuwste Škoda Fabia. U heeft geen omkijken meer naar zaken als onderhoud, reparatie en verzekeringen. Die zitten namelijk bij het maandbedrag inbegrepen.

Een selectie uit ons Škoda aanbod

Škoda Fabia

Škoda Fabia private lease

Škoda Scala

Škoda Scala private lease

Škoda Kamiq

Škoda Kamiq private lease

Škoda Karoq

Škoda Karoq private lease

Škoda Enyaq iV

Škoda Enyaq iV private lease

Waarom een Škoda private leasen?

Škoda heeft een rijke historie. In 1895 bouwde men fietsen in Mladá Boleslav. Kort na de start volgden motoren en auto's. In 1991 werd Škoda onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. Škoda produceert en ontwikkelt nog altijd zijn auto’s zelfstandig, echter werkt het hier samen met de groep. Dit blijkt een strategie die goed uitpakt voor het Tsjechische merk, maar ook voor u als consument.

 Een splinternieuwe Škoda

 Vaste all-in prijs per maand

 Onbezorgd de weg op

 Geen onderhouds- of reparatiekosten

 Alleen nog tanken of opladen

Hoe werkt het private leasen van een Škoda?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis Lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden. Deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Oplossingsgericht denken bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden in een nieuwe Škoda. Maar hoe kunt u zelf uw nieuwe auto samenstellen? En hoe vraagt u een private leasecontract aan? We leggen het graag uit.

Allereerst zoekt u de Škoda uit die u wilt private leasen. Wordt dit bijvoorbeeld de Fabia, Kamiq of de elektrische Enyaq iV? Dan stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. Hierin bepaalt u onder andere de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u verwacht gemiddeld per jaar te rijden. Ook kiest u de kleur van de auto, de extra opties die u wilt en of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken beïnvloeden het maandtarief. Bij elke aanpassing verandert het maandtarief.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u de Škoda volledig naar wens samengesteld? Dien dan uw private lease-aanvraag online in! Onze specialisten gaan direct aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Ook zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken. Uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw leaseadviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe Škoda straks opgehaald kan worden. Dan rest alleen nog het ondertekenen van de leaseovereenkomst en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de komende periode!

Škoda private lease occasion

Private lease een Škoda occasion

Wist u dat u ook jong gebruikte Škoda-modellen kunt private leasen? Dit scheelt in het maandbedrag. Omdat wij deze op voorraad hebben, rijdt u de auto al binnen twee weken.

Škoda private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

U kent vast de Škoda Fabia wel, maar wist u dat er nog allerlei varianten zijn? Bent u benieuwd naar de modellen die we u kunnen bieden?

Škoda private lease

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of private lease iets voor u is? Geen probleem! Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1