Onderhoud en reparaties voor uw Škoda

Om uw Škoda in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Daarnaast is regelmatig onderhoud erg belangrijk voor uw veiligheid en die van anderen. Onze monteurs gebruiken originele onderdelen om uw Škoda in topconditie te houden. Naast het onderhoud vinden wij het belangrijk dat reparaties correct en vakkundig uitgevoerd worden.

Verschillende soorten onderhoud; u kiest!

Omdat wij begrijpen dat elke Škoda anders is en elke bestuurder andere wensen heeft, bieden wij verschillende soorten onderhoud aan:

  • Škoda onderhoud (Vast onderhoud & Longlife onderhoud);
  • aircoservice;
  • APK.
APK Skoda
Airco Skoda

Airco-onderhoudsbeurt 

Ook de airconditioning van uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Tijdens dit onderhoud controleren en reinigen wij de airco, inclusief geurbehandeling. Zo blijft uw airco op volle kracht werken en wordt de vorming van bacteriën en schimmels voorkomen.

Škoda onderhoud

Bij Škoda onderhoud is uw auto ongeacht het bouwjaar en het aantal kilometers per jaar welkom in onze werkplaats. Daar onderhouden onze monteurs uw auto met originele onderdelen, waardoor uw auto als nieuw rijdt, de levensduur van uw auto langer wordt en de auto een hogere restwaarde behoudt. Škoda biedt twee varianten van onderhoud: Vast onderhoud en Longlife onderhoud.

Vast onderhoud

Kiest u voor Vast onderhoud, dan ontvangt u jaarlijks of bij iedere 15.000 kilometer afwisselend een grote- en een kleine onderhoudsservice. Het aantal onderhoudsmomenten is hiermee groter dan bij Longlife onderhoud, maar het aantal werkzaamheden kleiner.

Longlife onderhoud

Kiest u voor Longlife onderhoud, dan wordt uw auto elke 2 jaar of bij iedere 30.000 kilometer onderhouden. Het aantal onderhoudsmomenten is hiermee kleiner dan bij Vast onderhoud, maar het aantal werkzaamheden groter. Daarnaast gebruiken onze monteurs bij dit onderhoud olie met de hoogste kwaliteit. 

Skoda motor
  Škoda vast interval onderhoud Broekhuis jaarbeurt Škoda long life onderhoud
Leeftijd voertuig Alle bouwjaren > 3 jaar Alle bouwjaren
Aantal KM's per jaar Max. 1 jaar of 15.000 KM Max. 20.000 KM per jaar Max. 2 jaar of 30.000 KM tot volgende beurt
Prijs vanaf €109,- vanaf €179,- vanaf €199,-
Behoud restwaard ++++ +++ ++++
Behoud garantie Ja N.v.t. Ja
Pechhulp Ja, 24/7 binnen heel Europa Ja, 24/7 binnen heel Europa Ja, 24/7 binnen heel Europa
APK Nee Ja Ja
Onderdelen 100% origineel Keuze uit originele onderdelen of het beste alternatief 100% origineel
Wat doen we? Uitgebreide controle waarbij onderdelen volgens fabrieksschema vervangen worden Uitgebreide controle, alles wat versleten is wordt vervangen Uitgebreide controle waarbij onderdelen volgens fabrieksschema vervangen worden. Gebruik van de hoogste kwaliteit motorolie.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Škoda? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Škoda-dealer vindt u op onze vestigingspagina.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1