Reparaties en onderdelen voor uw Škoda

Škoda's staan bekend om hun aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding, zuinige motoren en bedrijfszekerheid. Als Škoda-rijder weet u dat als geen ander. Toch is er ook aan een Škoda wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen. Met originele Škoda-onderdelen houdt u uw Škoda in topconditie en bent u verzekerd van maximale kwaliteit.  

Officieel merkdealer van Škoda

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Škoda bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van Škoda, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw Škoda, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Bijvullen olie
Reparaties en onderdelen

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Škoda en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw Škoda door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als merkdealer maken we bij het repareren van uw auto meestal gebruik van originele Škoda-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de originele onderdelen. De garantietermijn hierop bedraagt maar liefst 4 jaar. Voor originele accessoires van Škoda geldt een garantietermijn van 2 jaar.  

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Originele Škoda-onderdelen bieden het voordeel van gegarandeerde kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat we u adviseren om te kiezen voor universele of gebruikte onderdelen bij een reparatie. De garantie daarop is anders dan bij originele Škoda-onderdelen. Vanuit kostenoogpunt kunnen universele of gebruikte onderdelen soms echter gunstiger zijn, bijvoorbeeld voor Škoda's die al wat ouder zijn. Hierin denken we graag met u mee. De beste oplossing bieden voor u als klant: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om het bedrag van een reparatie.

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Škoda aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt doordat we veel Škoda-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw Škoda vakkundig repareren.

Skoda onderhoud

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Škoda? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Škoda-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1