Škoda occasions bij Broekhuis

Simply Clever, met dit slogan ontwerpt Škoda al zijn auto’s. Het onderscheidende vermogen van Škoda zit hem dan ook in de slimme oplossingen in zijn auto’s. Wilt u een Škoda occasion kies dan voor Broekhuis Škoda. Wij hebben altijd een grote voorraad aan Škoda occasions. Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Škoda gecontroleerd is door onze monteurs voordat u er een koopt? Kies dan voor een Škoda occasion van ons. Wist u dat een tweedehands auto ook veel voordelen biedt? Zo heeft u veel meer auto voor een lagere prijs dan een nieuwe auto.

Benieuwd of wij een Škoda occasion hebben die bij uw wensen aansluit? Ontdek dan onze voorraad tweedehands Škoda's.

Uw officiële Škoda dealer

Het modellengamma van Škoda is heel divers. Zo heeft Škoda een compacte stadsauto, de Citigo en de net wat grotere Fabia. De Octavia is een echte middenklasse wagen en de Superb heeft een zee aan ruimte. Ook heeft Škoda drie suv’s in haar modellengamma, namelijk de Kodiaq, Yetti en Tarraco.


Wanneer u kiest voor een officiële merk dealer weet u zeker dat uw tweedehands Škoda betrouwbaar is, de onderhoudshistorie bekend is en of er geen gebreken zijn. Bij een officiële merkdealer ontvangt u altijd garantie, gedegen advies en over de onderhoudshistorie van de tweedehands Škoda weten wij ook alles.

Broekhuis garantie op Škoda occasions

Alle occasions van Broekhuis Škoda zijn grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1