Broekhuis cultuur

Wij willen een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. Niet alleen in onze ogen, maar juist ook in de ogen van u als klant en van de maatschappij. Dagelijks zetten onze medewerkers zich voor de volle 100% in zodat u onbezorgd mobiel blijft.

Mobiliteit is mensenwerk

Maar wat kenmerkt een Broekhuis-medewerker? Mensgericht en oplossingsgericht werken zit in het DNA van onze medewerkers. Om dit zo goed mogelijk uit te dragen, doen wij u vier beloftes:

  • We helpen u hoe dan ook
  • We kunnen u recht in de ogen kijken
  • We laten u graag thuiskomen
  • We zijn altijd dichtbij

We helpen hoe dan ook

Kan niet bestaat niet. Er is altijd een oplossing. Tenminste, zo denken wij erover. Wij kijken naar wat wél kan. En zijn pas helemaal tevreden als u dat bent. Dat geeft ons de energie om alles uit ons vak en het beste uit onszelf te halen. Al meer dan 90 jaar lang.

We kijken u recht in de ogen

Eerlijkheid duurt het langst. Wij willen u niet alleen vandaag, maar ook morgen als tevreden klant. Daarom helpen wij u zoals u dat van ons verlangt: open en eerlijk, zonder onaangename verrassingen achteraf.

We laten u graag thuiskomen

Dat gevoel van thuiskomen, na een lange werkdag of vakantie. Dat gevoel geven wij u graag in onze vestigingen. Wij maken het verschil met direct betrokken medewerkers en een persoonlijke benadering voor een gastvrije ontvangst.

We zijn altijd dichtbij

Ook lokale betrokkenheid vinden we belangrijk. We zijn in de buurt én kennen de buurt. We weten wat er leeft en waar behoefte aan is. Ook spelen we een actieve rol in het verenigingsleven en steunen we lokale, maatschappelijke projecten die aansluiten bij onze overtuigingen.

Broekhuis beweegt mensen sinds 1932

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over ruim 85 vestigingen levert ons bedrijf een totaalpakket aan producten en diensten waarmee onze particuliere en zakelijke klanten onbezorgd mobiel zijn én blijven. We verkopen auto’s, bedrijfswagens, fietsen en campers. Daarnaast bieden we veel diensten aan: onderhoud, reparatie, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, verzekeren, leasen, huren en financieren. Dat doen we met een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak. Mobiliteit is namelijk mensenwerk. Dat is onze stellige overtuiging en daar zetten onze medewerkers zich elke dag voor in.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1