De voordelen van een bestelautoverzekering bij Broekhuis

Heeft u geen negatieve schadevrije jaren en kiest u voor een bestelautoverzekering met WA-Casco dekking voor uw bedrijfswagen met een maximale cataloguswaarde van € 75.000,- excl. BTW? Dan profiteert u van deze Broekhuis voordelen!

Geen eigen risico bij schadeherstel/ruitreparatie

U heeft géén eigen risico als u onverhoopt schade rijdt en deze laat repareren bij Broekhuis. Dit betekent dus zelfs geen eigen risico bij een niet verhaalbare schade. Ook bij reparatie of vervanging van uw ruiten via Broekhuis heeft u geen eigen risico.

Gratis vervangend vervoer

Bij schade heeft u recht op gratis vervangend vervoer (personenauto) gedurende de periode dat uw bedrijfswagen door Broekhuis gerepareerd wordt. U krijgt een personenauto mee zodat u mobiel blijft tijdens het schadeherstel van uw bestelauto. 

Bestickering gratis meeverzekerd

Bij een verzekerd voorval zijn ook de herstelkosten van de bestickering van uw bedrijfswagen gedekt tot een bedrag van € 2.500,-.

Inrichting van uw bestelauto meeverzekerd

De inrichting van uw bedrijfswagen maakt een substantieel deel uit van uw investering. Daarom begrijpen wij dat u dit ook goed verzekerd wilt hebben. U kunt uw bedrijfswageninrichting daarom naar keuze meeverzekeren.

Flexibele dekking van uw zakelijke spullen

U bepaalt zelf de hoogte van het dekkingsbedrag bij verlies dan wel beschadiging van de eigen zakelijke spullen die in uw bestelauto aanwezig zijn. Denk hierbij aan gereedschap, materiaal en voorraad.

Nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling

Nieuwwaarderegeling: Voor nieuwe bestelauto’s geldt dat u bij totaalverlies binnen het eerste jaar (total loss / diefstal) een bedrag vergoed krijgt waarmee u weer een vergelijkbare nieuwe bedrijfswagen bij Broekhuis kunt terugkopen. Kiest u voor de aanvullende Topdekking, dan geldt dit zelfs gedurende de eerste drie jaar.

Aanschafwaarderegeling: Voor gebruikte bestelauto’s geldt dat u bij totaalverlies binnen het eerste jaar na aankoop (total loss / diefstal) het volledige aanschafbedrag vergoed krijgt, zodat u weer een vergelijkbare bedrijfswagen bij Broekhuis kunt kopen. Kiest u voor de aanvullende Topdekking, dan geldt dit zelfs gedurende de eerste drie jaar.

Dekking persoonlijke eigendommen chauffeur

Met een verzekering bij Broekhuis kiest u voor dekking van de persoonlijke spullen van de chauffeur in geval van beschadiging na een ongeval of bij diefstal.

Dezelfde korting voor uw privé personenauto

Schaft u naast uw bedrijfswagen een personenauto voor privé gebruik aan en verzekert u deze ook bij Broekhuis? Dan kunnen wij op basis van de door u opgebouwde schadevrije jaren met uw bedrijfswagen, ook meteen een mooie no-claimkorting geven voor een personenautoverzekering.

Met een bestelautoverzekering bij Broekhuis bent u van vele voordelen voorzien. Meer voor minder, reken maar!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1