• Koopprijs vanaf € 51.800

Fiat e-Ducato: 100% veelzijdig, 100% schoon

De nieuwe Fiat e-Ducato is er speciaal voor de vakmannen en -vrouwen die willen profiteren van de vele voordelen van een volledig elektrische aandrijflijn en tegelijkertijd niet willen inleveren op de praktische bruikbaarheid en inzetbaarheid van een volwaardige bedrijfswagen.
De elektrische Ducato biedt het beste van meerdere werelden en is daardoor bij uitstek geschikt voor elke missie. Leverbaar bij Broekhuis in meerdere maten; als gesloten bestelwagen, chassis cabine én voor personenvervoer. Nu te bestellen vanaf € 53.100,-. Of vergroot de actieradius tot wel 360 km (NEDC) met de krachtigere 79 kWh variant. De mogelijkheden zijn eindeloos, het rijden altijd emissieloos!

Minimaal 10 tot 17 m3 laadvolume

Fiat Professional biedt de e-Ducato standaard aan in combinatie met een 47 kWh accupakket. Op deze batterijen komt de Fiat e-Ducato 230 km ver. Smaakt het elektrische bereik naar meer? De 79 kWh sterke uitvoering komt nog eens 130 km verder, gemeten volgens NEDC. Elke e-Ducato is begrensd op een topsnelheid van 100 km/h. De twee batterijconfiguraties zijn te koppelen aan diverse maten en modellen. De gesloten bestel uitvoering is er in maar liefst drie verschillende lengtes en hoogtes en beschikt over een laadvolume van minimaal 10 m3 tot maximaal 17 m3 in combinatie met een laadvermogen van 1.900 kg. De chassis-cab wordt zelfs aangeboden in vier verschillende lengtes. De Fiat e-Ducato personenuitvoering biedt plaats aan 5 tot maximaal 9 inzittenden.

De e-Ducato
  • Koopprijs vanaf € 51.800

Fiat e-Ducato: de veelzijdige elektrische bedrijfswagen

  • Leverbaar i.c.m. 47 kWh en 79 kWh accupakket
  • Maximum actieradius 360 km volgens NEDC-waarden
  • 5 maten, 3 uitvoeringen en een hoog laadvermogen
  • Welkom in elke binnenstad en/of milieuzone
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1