• Koopprijs vanaf € 53.100

Fiat e-Ducato: 100% veelzijdig, 100% schoon

De nieuwe Fiat e-Ducato is er speciaal voor de vakmannen en -vrouwen die willen profiteren van de vele voordelen van een volledig elektrische aandrijflijn en tegelijkertijd niet willen inleveren op de praktische bruikbaarheid en inzetbaarheid van een volwaardige bedrijfswagen.
De elektrische Ducato biedt het beste van meerdere werelden en is daardoor bij uitstek geschikt voor elke missie. Leverbaar bij Broekhuis in meerdere maten; als gesloten bestelwagen, chassis cabine én voor personenvervoer. Nu te bestellen vanaf € 53.100,-. Of vergroot de actieradius tot wel 360 km (NEDC) met de krachtigere 79 kWh variant. De mogelijkheden zijn eindeloos, het rijden altijd emissieloos!

Minimaal 10 tot 17 m3 laadvolume

Fiat Professional biedt de e-Ducato standaard aan in combinatie met een 47 kWh accupakket. Op deze batterijen komt de Fiat e-Ducato 230 km ver. Smaakt het elektrische bereik naar meer? De 79 kWh sterke uitvoering komt nog eens 130 km verder, gemeten volgens NEDC. Elke e-Ducato is begrensd op een topsnelheid van 100 km/h. De twee batterijconfiguraties zijn te koppelen aan diverse maten en modellen. De gesloten bestel uitvoering is er in maar liefst drie verschillende lengtes en hoogtes en beschikt over een laadvolume van minimaal 10 m3 tot maximaal 17 m3 in combinatie met een laadvermogen van 1.900 kg. De chassis-cab wordt zelfs aangeboden in vier verschillende lengtes. De Fiat e-Ducato personenuitvoering biedt plaats aan 5 tot maximaal 9 inzittenden.

Korte koffiepauze

Het opladen van de elektrisch aangedreven Fiat bedrijfswagen kan op vier verschillende manieren. De snelste manier stelt de bestuurder in staat om 100 km aan actieradius bij te laden binnen 30 minuten. Een korte koffiepauze kan dus al voldoende zijn om uw weg in de e-Ducato volgeladen en wel te vervolgen. De 122 pk / 280 Nm sterke elektromotor komt bovendien op plekken waar niet-elektrisch rijdende ondernemers louter van kunnen dromen. De Fiat e-Ducato is welkom in elke binnenstad en milieuzone. Hiermee geeft de 100% elektrische Ducato een belangrijk en schoon signaal af aan (potentiële) klanten: u laat hiermee zien duurzaam en verantwoord te willen ondernemen met het oog op de toekomst. Menig afnemer zal hierdoor groen licht geven op uw dienstverlening.

Dé oplossing in e-mobiliteit

Stilstand is achteruitgang. Gelukkig schieten de laadvoorzieningen als paddenstoelen uit de grond en brengt de technologische evolutie van de elektrische bedrijfswagen u letterlijk verder dan ooit. Een evolutie geleid door de Fiat e-Ducato. Door voorop te lopen in de strijd om zuinig en schoon van A naar B te komen, biedt de elektrische Ducato voordelen van A tot Z voor zakelijk gebruik. Of het nu een postbezorger of pakketdienst betreft, vervoerder van etenswaar of goederentransport; de Fiat e-Ducato is dé oplossing in de toenemende vraag naar e-mobiliteit.

Fiat e-Ducato kopen of leasen

De nieuwe Fiat e-Ducato is de uwe al vanaf € 51.900,-. Voor dat bedrag bent u de gelukkige eigenaar van een e-Ducato gesloten bestelwagen of e-Ducato chassis cabine. Leasen kan natuurlijk ook. Vraag de medewerkers van Broekhuis Fiat naar de verschillende financieringsmogelijkheden.

De e-Ducato

  • Koopprijs vanaf € 53.100

Fiat e-Ducato: de veelzijdige elektrische bedrijfswagen

  • Leverbaar i.c.m. 47 kWh en 79 kWh accupakket
  • Maximum actieradius 360 km volgens NEDC-waarden
  • 5 maten, 3 uitvoeringen en een hoog laadvermogen
  • Welkom in elke binnenstad en/of milieuzone
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1