• Koopprijs vanaf € 38.300

De nieuwe Fiat E-Scudo

De nieuwe Fiat E-Scudo is verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Daardoor is er altijd een elektrische Scudo die exact aan uw eisen beantwoordt. Ondanks zijn compacte buitenmaten en een hoogte van slechts 1,9 meter biedt de nieuwe E-Scudo verrassend veel laadcapaciteit, met een laadvolume oplopend tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot wel 1,4 ton. De nieuwe E-Scudo rijdt als een personenauto. Dankzij zijn comfortabele rijpositie en compacte bouw zit u altijd ontspannen achter het stuur, hoe lang uw werkdag ook is.

Accu van 50 of 75 kWh

Overweegt u om over te stappen op elektrisch rijden? Bijvoorbeeld om verzekerd te zijn van toegang tot de milieuzones die steeds meer steden instellen? Dan kunt u rekenen op de nieuwe E-Scudo! De elektrische motor die beschikbaar is voor alle uitrustingsniveaus en alle lengtes, tilt de E-Scudo naar een hoog prestatieniveau. Afhankelijk van de behoeften en uw werkzaamheden kunt u kiezen voor een accu van 50 of 75 kWh. De standaard batterij van 50 kWh garandeert een maximale actieradius tot 230 kilometer. En met de accu van 75 kWh kan dat oplopen tot 330 kilometer.
Bij gelijkstroom-snelladen kan het accupakket, afhankelijk van de grootte, in slechts 30 of 45 minuten tot 80% worden bijgeladen. En daarvoor hoeft u geen kubieke centimeter aan laadvolume in te leveren. Bij alle versies van de E-Scudo is de laadruimte namelijk even groot als bij de Scudo met verbrandingsmotor.

Vier versies

Zoekt u een gesloten bestelwagen, of juist een bus met een dubbele cabine? Of toch liever een combi of een platformchassis met cabine? De nieuwe E-Scudo is verkrijgbaar in vier versies. De Scudo Panel Van is een gesloten bestelbus, heeft 2 tot 3 zitplaatsen en is de perfecte uitvoering voor wie op zoek is naar de ideale balans tussen cabineruimte en laadvolume. De Scudo Crew Cab is ontworpen voor grotere gezelschappen. Deze uitvoering is uitgerust met een tweede rij zitplaatsen voor totaal 6 personen. De Scudo Combi personenbus heeft tot 9 zitplaatsen en biedt royaal plaats aan alle passagiers. De 2- tot 3-persoons Scudo Patform Cab is er voor voertuig- en ladingverplaatsingen en daarom geschikt voor elke missie.

Veiligheid

De nieuwe Fiat Professional E-Scudo kan rekenen op een uitgebreid systeem van technologieën die de bestuurder ondersteunen om elke reis zo veilig mogelijk te maken. Traffic Sign Recognition herkent verkeersborden voor onder andere de maximum snelheid. Bij een ingeschakelde cruise control kunt u met een druk op de knop de rijsnelheid aan de waargenomen snelheidslimiet aanpassen. Lane Departure Warning waarschuwt u door middel van visuele en akoestische signalen als het voertuig onbedoeld van rijstrook dreigt te veranderen. Forward Collision Warning waarschuwt u wanneer u een voorligger te snel nadert of als er plotseling een voetganger of fietser voor uw E-Scudo opduikt. Indien nodig grijpt de actieve noodstopassistent in om een botsing te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken. De achteruitrijcamera geeft een haarscherp beeld van de zone achter het voertuig. Meebewegende hulplijnen op het scherm vergemakkelijken het manoeuvreren. Het Grip Control-systeem biedt u de keuze uit 5 verschillende instellingen om onder alle rij-omstandigheden verzekerd te zijn van voldoende grip van de wielen en dus een veilig weggedrag.

Rijcomfort en aangename werkomgeving

De nieuwe E-Scudo combineert de veelzijdigheid en doelmatigheid van een bedrijfswagen met het rijcomfort van een personenauto. Dankzij de ruime verstelmogelijkheden van de bestuurdersstoel en het stuurwiel en een rijpositie die vergelijkbaar is met die van een auto, zit u altijd ontspannen achter het stuur. Al is uw werkdag nog zo lang. De Magic Cargo-doorlaadmogelijkheid voor het vervoer van lange voorwerpen onderstreept het veelzijdige karakter van de E-Scudo. Met een paar eenvoudige handelingen kan de bijrijdersstoel worden omgevormd tot een kleine tafel om wat administratief werk te doen op laptop of tablet. En om ook op koude dagen verzekerd te zijn van een aangenaam zitcomfort, zijn optioneel voorstoelen met ingebouwde verwarming verkrijgbaar.

De E-Scudo biedt u de nieuwste technologie op het gebied van connectiviteit en infotainment. Hiermee kunt u optimaal inspelen op de uitdagingen waarmee u als moderne ondernemer te maken heeft.

Kortom, de nieuwe Fiat E-Scudo biedt maximaal rijcomfort en een optimale werkomgeving.

 

De e-Scudo
  • Koopprijs vanaf € 38.300
  • Vanaf eind Q1 bij onze dealer
  • Actieradius tot 330 km (WLTP)
  • Automatic road sign recognition
  • Automatic emergency braking
  • Lane Departure Warning
  • Blind Spot Alert
  • 100 kW (136 pk) elektromotor
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1