De Fiat E-Scudo

De Fiat E-Scudo is verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Daardoor is er altijd een elektrische Scudo die exact aan uw eisen beantwoordt. Ondanks zijn compacte buitenmaten en een hoogte van slechts 1,9 meter biedt de nieuwe E-Scudo verrassend veel laadcapaciteit, met een laadvolume oplopend tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot wel 1,4 ton. De nieuwe E-Scudo rijdt als een personenauto. Dankzij zijn comfortabele rijpositie en compacte bouw zit u altijd ontspannen achter het stuur, hoe lang uw werkdag ook is.

Accu van 50 of 75 kWh

Overweegt u om over te stappen op elektrisch rijden? Bijvoorbeeld om verzekerd te zijn van toegang tot de milieuzones die steeds meer steden instellen? Dan kunt u rekenen op de nieuwe E-Scudo! De elektrische motor die beschikbaar is voor alle uitrustingsniveaus en alle lengtes, tilt de E-Scudo naar een hoog prestatieniveau. Afhankelijk van de behoeften en uw werkzaamheden kunt u kiezen voor een accu van 50 of 75 kWh. De standaard batterij van 50 kWh garandeert een maximale actieradius tot 230 kilometer. En met de accu van 75 kWh kan dat oplopen tot 330 kilometer.
Bij gelijkstroom-snelladen kan het accupakket, afhankelijk van de grootte, in slechts 30 of 45 minuten tot 80% worden bijgeladen. En daarvoor hoeft u geen kubieke centimeter aan laadvolume in te leveren. Bij alle versies van de E-Scudo is de laadruimte namelijk even groot als bij de Scudo met verbrandingsmotor.

Kies uw uitvoering
De e-Scudo Gesloten Bestel

Hoogtepunten: 

  • Volgt later

 

De e-Scudo Dubbele Cabine

Hoogtepunten:

  • Volgt later
De e-Scudo Platform Chassis Cabine

Hoogtepunten:

  • Volgt later
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1