Houd uw bedrijfswagens en uw bedrijf gezond

Als bedrijfswagens stilvallen, vallen bedrijven stil. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om uw bedrijfswagens in goede staat te houden. Maak kennis met FORDLiive voor slimmere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning. FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productiviteit van je verbonden Ford bedrijfswagen te maximaliseren.

Slimme ondersteuning

Voorsprong met slimme ondersteuningoorsprong met slimme ondersteuning

Elke klant met een verbonden Ford bedrijfswagen profiteert van een reeks slimme functies om de bedrijfswagens optimaal te laten presteren. Wagenparkbeheerder? Startende kleine ondernemer? Maakt niet uit, als zakelijke klant profiteert u van alle voordelen.

Ford Service Pro

Wij zetten ons in om de downtime van uw bedrijfswagen te minimaliseren, uw productiviteit te maximaliseren en ongemakken en kosten te beperken. Profiteer van een reeks specialistische mogelijkheden, waaronder verruimde openingstijden, snel onderhoud terwijl u wacht en eenvoudige toegang tot het online boeken van onderhoud.

Ford Service Pro
Ford Liive Centra

FordLiive Centra

FORDLiive centra zijn essentieel om uw bedrijfswagen in goede staat te houden. Ze benutten de kracht van het bredere Ford netwerk en de partnerships met pechhulp diensten om zowel onze klanten als dealers te ondersteunen.

Ford Fleet Management

Ford Fleet Management biedt SLA's op maat om de uptime te maximaliseren, de onderhoudskosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen.
Met behulp van Ford Telematics kunnen we de staat van de bedrijfswagen in realtime controleren, proactief onderhoud en reparaties voorstellen en deze plannen wanneer het de berijders en uw bedrijf het beste uitkomt.

En als een bedrijfswagen uitgebreidere werkzaamheden nodig heeft, kunt u kiezen uit geschikt vervangend vervoer. Uw bedrijf kan dus zonder onderbreking doorwerken.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op via de chat, WhatsApp of onderstaand formulier. We staan graag voor u klaar!
De heer / mevrouw
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1