Reparaties en onderdelen voor uw Ford bedrijfswagen

Ford is de maker van beroemde bedrijfswagens, zoals de populaire Transit. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid, maar toch heeft ook een bedrijfsauto van Ford wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als er na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Voor originele Ford-onderdelen die zijn aangeschaft bij de erkende Ford agent, geldt een uitgebreide garantieregeling. Zo geldt voor officiële Ford-accu’s een garantie van 36 maanden, terwijl dat voor koppelingsplaten, uitlaten en schokdempers van Ford 24 maanden is. Op alle andere originele Ford-onderdelen zit een garantie van 1 jaar.   

Ford Transit

Officieel agent van Ford bedrijfswagens

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Ford bedrijfswagen bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel bedrijfswagenagent van Ford, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw bedrijfsauto, bestelwagen of bus van Ford: bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

 

 

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Ford en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw bedrijfswagen is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw Ford bedrijfswagen door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als erkend reparateur maken we bij het repareren van uw bedrijfswagen meestal gebruik van originele Ford-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de onderdelen. Ook op originele accessoires van Ford die u bij ons aanschaft heeft u uiteraard garantie.

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Originele, nieuwe Ford-onderdelen bieden het voordeel van gegarandeerde kwaliteit. Toch zijn er alternatieven die soms gunstiger zijn. Zo zijn er voor Fords van 5 jaar of ouder zeer voordelige onderdelen van uitstekende kwaliteit, onder de naam Ford Motorcraft. De garantie daarop is anders dan bij originele Ford-onderdelen. Hierover informeren wij u graag. Vanuit kostenoogpunt kunnen Motorcraft-onderdelen, gebruikte en/of universele onderdelen voor uw Ford bedrijfswagen zeer aantrekkelijk zijn. Wat de beste keuze is voor u, hangt onder meer af van de leeftijd en de kilometerstand van uw bedrijfswagen. Hierin denken we actief met u mee. De beste oplossing bieden voor uw bedrijfswagen: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om het bedrag van een reparatie.

APK
Auto op de brug

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Ford bedrijfswagen aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt omdat we veel Ford-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze Mobiliteitsservice. Zo blijft u als ondernemer mobiel, terwijl we in de tussentijd uw bedrijfsauto vakkundig repareren.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Ford bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Ford agent vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1