• Koopprijs vanaf € 54.700

Ford Ranger Raptor: elektriserende Compact Coupé-SUV

De Raptor is al enkele jaren een begrip in de pick-up truck scene en staat symbool voor stoere looks en vrachten offroad-plezier. Met de nieuwste generatie Ranger Raptor heeft Ford de overtreffende trap in handen als het gaat om power en uitstraling in de wereld der compacte pick-ups en offroad trucks. Made in Europe! Een ruigere manier om respect af te dwingen onder ‘fellow truck drivers’ dan met de Ford Ranger Raptor is er niet. De 2022 Ford Ranger Raptor is vanaf deze zomer een feit. Dat belooft een avontuurlijk en heet seizoen te worden…!

Geïnspireerd op het origineel: de Ford F-150 Raptor

De Ranger Raptor dankt zijn naam aan de Ranger, de bestverkochte pick-up in Europa. Hij is ontwikkeld door Ford Performance met als doel uitzonderlijke prestaties te leveren. Hij beschikt over een 3.0-liter EcoBoost V6-twin-turbo benzinemotor2. De 2.0 EcoBlue dieselmotor zal op termijn aan de prijslijst worden toegevoegd. Uniek aan de Raptor zijn verder de nieuwe FOX® Live Valve-schokdempers en zeven rijmodi voor optimale prestaties op uiteenlopende terreinen. Een in deze klasse exclusief elektronisch geregeld actief uitlaatsysteem, biedt de mogelijkheid om bij de verschillende rijmodi het motorgeluid van de Ranger Raptor aan te passen aan het rijscenario.

FOX Pro dempers bestand tegen elke ‘heavy duty’

Sowieso is het raadzaam om de gebaande paden te verlaten, wetende dat de Ranger Raptor – en de Raptor ‘only’ op een aangepast onderstel inclusief instelbare FOX Pro schokdempers staat. Ford’s Terrain Management System kent in totaal 6 selecteerbare rijstanden. Daarmee is de Ford Ranger Raptor geheid klaar voor elke ‘heavy duty’. Nice to know: de Raptor is exclusief ontwikkeld door Ford Performance: de speciale, high-performance afdeling die tevens verantwoordelijk is voor alle motorsport- en race-activiteiten van Ford. Om maar even aan te geven hoe serieus de Ranger Raptor dient te worden genomen.

Breder, hoger, extremer: onmiskenbaar Raptor

Gelukkig helpen de looks ook een handje: de Ford Ranger Raptor Pick-up truck is optisch minstens net zo onderscheidend als technisch. De dikker aangezette frontbumper staat stoer en is tegelijkertijd praktisch dankzij een grotere bodemvrijheid. Ook de aangepaste grille is speciaal ontwikkeld voor de Raptor. Daarnaast staat het topmodel hoger en breder op zijn 17 inch all-terrain wielen. Extra kunststof kappen langs de wielkasten vangen de toegenomen spoorbreedte (150 mm) in stijl op. En natuurlijk is het Ford Performance Blue lakwerk exclusief bedoeld voor de Raptor uitvoering.

Eenmaal plaatsgenomen vallen de uitstekend ondersteunende suède sportstoelen (elektrisch + verwarmd) inclusief blauwe stiksels en Raptor logo’s op. De rode middenmarkering op het geperforeerde lederen sportstuur tot slot legt eveneens letterlijk het accent op de sportieve inborst van deze onverwoestbare Ford Ranger.

Extra informatie Ranger Raptor:
De ombouw naar grijs kenteken kost € 2.550,- euro excl. btw

Bewonder de Ford Ranger Raptor bij Ford Broekhuis of neem contact met ons op via de chat, het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen.

De Ranger Raptor

  • Koopprijs vanaf € 54.700

De Ranger Raptor

  • Ford Ranger Raptor het absolute topmodel uit de Ranger-reeks
  • Voorzien van de 2.0 EcoBlue Bi-Turbo diesel uit de Wildtrak versie
  • Inclusief 10-traps automaat voor een ongekende offroad ervaring
  • Instelbare FOX Pro schokdempers en 6 selecteerbare rijstanden
  • Unieke looks versus grotere spoorbreedte en bodemvrijheid
  • Exclusief ontwikkeld door de Ford Performance divisie
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1