• Koopprijs vanaf € 47.100

Ford Ranger Raptor: elektriserende Compact Coupé-SUV

De Raptor is al enkele jaren een begrip in de pick-up truck scene en staat symbool voor stoere looks en vrachten offroad-plezier. Met de nieuwste generatie Ranger Raptor heeft Ford de overtreffende trap in handen als het gaat om power en uitstraling in de wereld der compacte pick-ups en offroad trucks. Made in Europe! Een ruigere manier om respect af te dwingen onder ‘fellow truck drivers’ dan met de Ford Ranger Raptor is er niet. De 2020 Ford Ranger Raptor is vanaf deze zomer een feit. Dat belooft een avontuurlijk en heet seizoen te worden…!

Geïnspireerd op het origineel: de Ford F-150 Raptor

Het moge duidelijk zijn: de Ford Ranger Raptor is het absolute topmodel in ons Ranger-aanbod. Dat mag ook wel, met rijdende legende Ford F-150 Raptor als grote voorbeeld. In de Ranger levert de Raptor 213 pk en 500 Nm koppel. Aan de basis van al deze power staat Ford’s 2,0 liter 4-cilinder EcoBlue Bi-Turbo dieselmotor, bekend uit de Ranger Wildtrak. Aan de geavanceerde twin-turbo dieseltechnologie koppelde Ford een automatische transmissie met maar liefst 10 versnellingen. Meer dan genoeg om stof te doen opwaaien wanneer u elders dan op het asfalt uw heil zoekt.

FOX Pro dempers bestand tegen elke ‘heavy duty’

Sowieso is het raadzaam om de gebaande paden te verlaten, wetende dat de Ranger Raptor – en de Raptor ‘only’ op een aangepast onderstel inclusief instelbare FOX Pro schokdempers staat. Ford’s Terrain Management System kent in totaal 6 selecteerbare rijstanden. Daarmee is de Ford Ranger Raptor geheid klaar voor elke ‘heavy duty’. Nice to know: de Raptor is exclusief ontwikkeld door Ford Performance: de speciale, high-performance afdeling die tevens verantwoordelijk is voor alle motorsport- en race-activiteiten van Ford. Om maar even aan te geven hoe serieus de Ranger Raptor dient te worden genomen.

Breder, hoger, extremer: onmiskenbaar Raptor

Gelukkig helpen de looks ook een handje: de Ford Ranger Raptor Pick-up truck is optisch minstens net zo onderscheidend als technisch. De dikker aangezette frontbumper staat stoer en is tegelijkertijd praktisch dankzij een grotere bodemvrijheid. Ook de aangepaste grille is speciaal ontwikkeld voor de Raptor. Daarnaast staat het topmodel hoger en breder op zijn 17 inch all-terrain wielen. Extra kunststof kappen langs de wielkasten vangen de toegenomen spoorbreedte (150 mm) in stijl op. En natuurlijk is het Ford Performance Blue lakwerk exclusief bedoeld voor de Raptor uitvoering.

Eenmaal plaatsgenomen vallen de uitstekend ondersteunende suède sportstoelen (elektrisch + verwarmd) inclusief blauwe stiksels en Raptor logo’s op. De rode middenmarkering op het geperforeerde lederen sportstuur tot slot legt eveneens letterlijk het accent op de sportieve inborst van deze onverwoestbare Ford Ranger.

Bewonder de Ford Ranger Raptor bij Ford Broekhuis of neem contact met ons op via de chat, het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen.

De Ranger Raptor

  • Koopprijs vanaf € 47.100

De Ranger Raptor

  • Ford Ranger Raptor het absolute topmodel uit de Ranger-reeks
  • Voorzien van de 2.0 EcoBlue Bi-Turbo diesel uit de Wildtrak versie
  • Inclusief 10-traps automaat voor een ongekende offroad ervaring
  • Instelbare FOX Pro schokdempers en 6 selecteerbare rijstanden
  • Unieke looks versus grotere spoorbreedte en bodemvrijheid
  • Exclusief ontwikkeld door de Ford Performance divisie
1