• Koopprijs vanaf € 58.825

FORD TRANSIT

Maak kennis met onze sterkste, meest betrouwbare Ford Transit tot nu toe. Vol slimme en verbonden technologie. Met krachtige en efficiënte motoren. Met veelzijdige prestaties dankzij optionele intelligente AWD (All-Wheel Drive). Met een opvallend ontwerp. En nu met nog meer kracht met de nieuwe 5-tons uitvoering. 

Uitzonderlijke laadruimte, gewicht en toegang

Hoeveel laadruimte heb je nodig? De Transit biedt je meer in alle drie dimensies: lengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en binnenhoogte. Met 15,1 kubieke meter laadruimte kun je alles meenemen. En met de nieuwe uitvoering met een laadvermogen tot 2,4 ton kom je nooit ruimte te kort. Brede laaddeuren aan de zijkant, de geoptimaliseerde openingshoogte en een opstap achterop zorgen dat je lading moeiteloos bereikbaar is.

Slimmer en makkelijker werken

Om jou te helpen slimmer te werken, zit de Transit boordevol technologie. Zoals het Blind Spot Information System en de Cross Traffic Alert om je te waarschuwen voor andere weggebruikers wanneer je van rijstrook verandert of achteruitrijdt. Active Park Assist maakt het parkeren van je bedrijfswagen stukken gemakkelijker. En de nieuwe Intelligent Adaptive Cruise Control maakt lange snelwegritten minder vermoeiend en zuiniger. Om gerust op uitdagende oppervlakten te rijden, zorgt de Intelligent Drive (AWD) voor een betere tractie. Er is zelfs een nieuwe hoge achteruitkijkcamera met downlighter en een breedbeeldcamera, zodat je altijd kunt zien wat er rondom je bestelwagen gebeurt. Allemaal voor jouw gemak en werkplezier.

 

2.0 liter Ford Ecoblue-dieselmotor

Met de geavanceerde, splinternieuwe 2,0 l Ford EcoBlue dieselmotoren is de nieuwe Transit krachtiger en efficiënter dan ooit. Met vier aandrijflijnen en een vermogen tot wel 185 pk en 415 Nm koppel ben je er zeker van dat je een motor vindt die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6. . Het voertuig is zelfs verkrijgbaar als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV), om nog meer brandstof te besparen en de CO-uitstoot te verminderen. De nieuwe Transit is ook verkrijgbaar met een HDT (Heavy Duty Truck)-motor voor klanten die extra vermogen nodig hebben, waardoor hij ideaal is voor zwaardere conversies.

Voorkomt botsingen en beschermt voetgangers beter

Jouw veiligheid en dat van andere weggebruikers staat voorop. Daarom is de Transit voorzien van een radar en camera die voertuigen en mensen detecteert. Het systeem waarschuwt je als er gevaar dreigt voor een botsing met een voertuig, voetganger of fietser. Als je niet op tijd reageert, laat het systeem je voertuig op volle kracht remmen, zodat bepaalde frontale botsingen minder erg of zelfs vermeden kunnen worden.

De Transit

  • Koopprijs vanaf € 58.825

Kenmerken op de Transit 

  • Opbergplank boven hoofd bestuurder en passagier
  • Auto-Start-Stop
  • Ford Easy fuel system
  • Trip computer inclusief onderhoudsinformatie en instelbare rijmodus
  • ESP systeem met Roll Stability Control
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1