• Koopprijs vanaf € 35.725

FORD TRANSIT

Maak kennis met onze sterkste, meest betrouwbare Ford Transit tot nu toe. Vol slimme en verbonden technologie. Met krachtige en efficiënte motoren. Met veelzijdige prestaties dankzij optionele intelligente AWD (All-Wheel Drive). Met een opvallend ontwerp. En nu met nog meer kracht met de nieuwe 5-tons uitvoering. 

Uitzonderlijke laadruimte, gewicht en toegang

Hoeveel laadruimte heb je nodig? De Transit biedt je meer in alle drie dimensies: lengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en binnenhoogte. Met 15,1 kubieke meter laadruimte kun je alles meenemen. En met de nieuwe uitvoering met een laadvermogen tot 2,4 ton kom je nooit ruimte te kort. Brede laaddeuren aan de zijkant, de geoptimaliseerde openingshoogte en een opstap achterop zorgen dat je lading moeiteloos bereikbaar is.

Slimmer en makkelijker werken

Om jou te helpen slimmer te werken, zit de Transit boordevol technologie. Zoals het Blind Spot Information System en de Cross Traffic Alert om je te waarschuwen voor andere weggebruikers wanneer je van rijstrook verandert of achteruitrijdt. Active Park Assist maakt het parkeren van je bedrijfswagen stukken gemakkelijker. En de nieuwe Intelligent Adaptive Cruise Control maakt lange snelwegritten minder vermoeiend en zuiniger. Om gerust op uitdagende oppervlakten te rijden, zorgt de Intelligent Drive (AWD) voor een betere tractie. Er is zelfs een nieuwe hoge achteruitkijkcamera met downlighter en een breedbeeldcamera, zodat je altijd kunt zien wat er rondom je bestelwagen gebeurt. Allemaal voor jouw gemak en werkplezier.

 

De Transit
  • Koopprijs vanaf € 35.725

Belangrijkste kenmerken

  • Volgt later
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1