APK-keuring bij Broekhuis

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). De APK keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Tijdens deze keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid.

APK-keuring

Wettelijke veiligheids- en milieueisen

Voor het APK laten keuren van uw Ford bedrijfswagen bent u bij Broekhuis Ford aan het juiste adres. Bij de APK-keuring van uw bedrijfswagen of bestelauto controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Wij controleren uw bedrijfswagen op:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren).
  • Voertuigbewijs, chassisnummer, kilometerstand en gebruikte brandstof.

 

De voordelen van APK-keuring door Broekhuis

Als u uw Ford bedrijfswagen APK laat keuren door Broekhuis, dan hebt u de zekerheid dat dit gebeurt door een erkende Ford agent en officieel keuringsstation. Onze gecertificeerde APK-keurmeesters zijn getraind in het keuren van Fords en kennen uw Ford bedrijfswagen, bestelwagen of bus door en door. Uw belang als klant staat bij Broekhuis voorop. Ontdekken we tijdens de APK-keuring dat er aanvullende werkzaamheden of reparaties nodig zijn? Dan nemen we altijd contact met u op voor uw akkoord.

Beperkte kosten

Het basistarief voor de APK-keuring van uw Ford bedrijfswagen is € 39,-. In combinatie met de Ford Onderhoud of Economy Service is dat slechts € 19,-. Is uw Ford bedrijfswagen toe aan regulier onderhoud? Laat uw Ford bedrijfswagen dan tegelijk met de periodieke onderhoudsbeurt APK-keuren. Uw Ford bedrijfswagen is dan in één keer klaar.

Geheel gratis in combinatie met de Broekhuis Jaarbeurt!

Ford Economy Service

Wanneer een APK-keuring?

Wanneer u uw Ford bedrijfswagen APK moet laten keuren, hangt af van de leeftijd van uw bedrijfswagen en de geldende APK-vervaltermijn. Een nieuwe bedrijfswagen die op benzine rijdt, krijgt na 4 jaar zijn eerste APK-keuring. Bij een dieselbedrijfswagen is dat 3 jaar. Diesels moeten vervolgens ieder jaar APK worden gekeurd. Bedrijfswagens op benzine moeten na de eerste APK-keuring om de 2 jaar gekeurd worden, tot ze 8 jaar oud zijn. Daarna is de APK-keuring elk jaar verplicht.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1