Airco Check

In de steeds warmere Nederlandse zomers, is een goed werkende airco in uw Jaguar belangrijker dan ooit. Met de gratis Airco Check controleren we de werking en koeltemperatuur van uw airco zorgvuldig. Ook voeren we een visuele controle van de leidingen voor u uit. Zo weet u precies in welke conditie uw airco verkeert en houdt u zelfs in de heetste zomers het hoofd koel in uw Jaguar.

Airco Well Service 1 en 2

Wilt u extra aandacht voor de airco van uw Jaguar? Kies dan voor de Airco Well Service 1 of Airco Well Service 2. De eerste kost € 39,- en biedt een intensieve fysieke reiniging van de pollenfilterbehuizing en de omgeving. De tweede kost € 89,- en omvat een grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing en de omgeving. Beide opties zijn exclusief afvullen met koudemiddel en nieuwe interieurfilter.

Jaguar Aircocheck

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Jaguar? Dat kan op een moment wanneer u dat schikt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van Broekhuis Utrecht vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1