Van navigatiesystemen tot multimediasystemen en meer 

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Jaguars. Van navigatiesystemen en multimediasystemen die werkelijk alles kunnen, tot radiosystemen met DAB+ kwaliteit en aansluitingen voor USB, Bluetooth of Aux-in. Vragen over de mogelijkheden? Uw Broekhuis Jaguar dealer helpt u graag op weg!

Navigatie

Met een ingebouwd navigatiesysteem in uw Jaguar zult u nooit de weg kwijtraken. In de meeste gevallen beschikt u over kaarten van heel Europa in 3D met realtime Connect-services. Heeft u een Jaguar SUV, stationwagen, coupé, cabriolet of limousine en meldt u zich aan voor My Jaguar InControl? Dan bent u maximaal connected met uw Jaguar en slechts één druk op de knop verwijderd van Jaguar hulpdiensten bij pech onderweg.

Daarnaast is Navigatie Pro in combinatie met Connect Pro zowel optisch als ergonomisch van absolute topkwaliteit. De touch, swipe & pinch-commando’s worden zorgvuldig opgevolgd op grote kleurendisplays met een hoge resolutie. Intelligente spraakherkenning zorgt ondertussen voor extra comfort tijdens het sturen naar uw bestemming.

Alles uit de Jaguar navigatiesystemen halen? Download dan de InControl Routeplanner op uw smartphone. Vergeet ook niet zo nu en dan een kaartupdate te downloaden. Dit bespaart tijd en geld tijdens het rijden op nieuwe wegen waar u anders mogelijk aan het zoeken raakt. Ook kunt u voor Jaguar-kaartupdates eenvoudig een afspraak maken bij Broekhuis Jaguar.

Jaguar infotainment
Jaguar speaker

Radio/multimedia

De award-winnende Pivi Pro en Touch (Plus/Pro/Duo) multimedia-/radiosystemen van Jaguar zijn zeer hoogwaardig en gebruiksvriendelijk. Het verbinden van uw telefoon met uw Jaguar is vaak een standaard mogelijkheid. Op die manier kunt u altijd naar uw favoriete muziek luisteren of op een veilige en rustige manier een telefoongesprek voeren.

Als u naar de radio luistert doet u dat natuurlijk het liefste zonder ruis. Een digitale radio inclusief DAB+ techniek is daarom vaak standaard in uw Jaguar. Als dat niet zo is, dan kunt u hier altijd voor kiezen.

Met Pro Services voegt u extra capaciteiten toe aan uw navigatie, infotainment en connectivity. Klinkt goed? De uitzonderlijke Hi-Fi-technologieën van Meridian Audio garanderen een ware concertkwaliteit aan boord van uw Jaguar.

Jaguar software en updates

De software in uw Jaguar zorgt ervoor dat alle aanwezige systemen goed werken. Zo is er software nodig voor bijvoorbeeld de navigatie, maar ook voor het verbinden van uw telefoon en het luisteren naar de radio. Voor deze software verschijnen geregeld updates. Deze zijn te verkrijgen via uw Jaguar-dealer.

Jaguar App

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de software en infotainmentsystemen in uw Jaguar? Neemt u dan contact op met Broekhuis Utrecht. Waar u ook tegen aan loopt, we helpen u graag op weg. Veel informatie is ook te vinden op de website van Jaguar.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Jaguar? Dat kan op een moment wanneer u dat schikt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van Broekhuis Utrecht, uw Jaguar dealer, vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1