• Koopprijs vanaf € 18.900

DE NIEUWE OPEL COMBO RIJDEN?

Dé flexibele bedrijfswagen voor iedere ondernemer. De nieuwe Opel Combo biedt mogelijkheden voor het vervoer van mensen én diverse ladingen.

De nieuwe Opel Combo is een duidelijke stap vooruit ten opzichte van het oudere model, met een geheel nieuwe voertuigstructuur en innovatieve technologie. Zo beschikt deze bedrijfswagen onder andere over 15 praktische opbergvakken, het Multimedia Navi Pro navigatiesysteem met 8” touchscreen en intelligente veiligheidssystemen.

Opel Combo Afmetingen

De Opel Combo is in verschillende lengtes leverbaar met twee wielbasis-varianten: L1 met een wielbasis van 4,4m of L2 met een wielbasis van 4,75m. Van buiten compact, maar van binnen buitengewoon ruim: met een laadlengte tot 2.131 mm biedt de Combo voldoende ruimte voor al uw transportbehoeften. Hetzelfde geldt voor het aantal zitplaatsen. Met de optionele multifunctionele passagiersbank biedt hij comfortabele zitruimte aan twee passagiers. Indien nodig kunt u de middelste zitplaats plat neerleggen, zodat er een tafeltje ontstaat voor bijvoorbeeld een laptop.

Opel Combo rijhulp

De geautomatiseerde noodremsysteem met voetgangerdetectie geeft een waarschuwing bij potentieel gevaarlijke situaties met voetgangers of andere voertuigen. Lane Departure Warning, met actieve rijstrook-assistentie, attendeert u als u onbedoeld de rijbaan dreigt te verlaten en kan met lichte stuurcorrecties uw koers aanpassen. Ook de verkeersbordherkenning toont op het display wijzigingen in de maximumsnelheid, zodat u tijdig uw snelheid kunt aanpassen. Als optie zijn ook Adaptive Cruise Control en flankherkenning beschikbaar.

Opel Combo Laadruimte

Zijn krachtige, gestroomlijnde profiel geven de Combo het herkenbare Opel karakter; hoge kwaliteit gecombineerd met slimme innovaties. Deze flexibele bedrijfswagen is gemaakt voor iedere ondernemer. Essentieel voor de bedrijfswagenrijder is het feit dat de ruimte tussen de wielkasten breed genoeg is voor een Europallet. Zelfs bij de korte versie van de Opel Combo is dit lang genoeg voor twéé Europallets. Qua laadruimte kunt u in de nieuwe Combo tot 3,9 m3 en 975kg laadvermogen kwijt. De Opel Combo is de grootste in zijn klasse.

Optioneel is deze bedrijfswagen leverbaar met een laadindicator. Hiermee ziet u met één druk op de knop of de auto is overbeladen. De Opel Combo beschikt over diverse rijassistentiesystemen die u extra veiligheid en comfort bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Adaptive Cruise Control die automatisch de afstand tussen u en uw voorganger groot genoeg houdt?

De Opel Combo is de ideale ‘collega’, want er is bijna geen klus onmogelijk dankzij zijn laadruimte, flexibiliteit en kwaliteit. Benieuwd naar zijn kunnen? Kom langs in de showroom of vraag online een proefrit aan.

De Combo
  • Koopprijs vanaf € 18.900

BELANGRIJKE KENMERKEN 

  • Standaard laadvermogen
  • 1.2 Turbo Start/Stop 81kW (110pk)
  • Handgeschakeld MT6 (benzine)
  • Multimedia Navi Pro navigatiesysteem 
  • Intelligente veiligheidssystemen
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1