APK-keuring bij Broekhuis Opel bedrijfswagens

De Apk keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Tijdens deze wettelijk verplichte keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid. Het basistarief voor de APK keuring is €39,95. In combinatie met onderhoud is dit zelfs € 19,95,-

Geheel gratis in combinatie met de Broekhuis Jaarbeurt!

Wettelijke veiligheids- en milieueisen

Voor het APK laten keuren van uw Opel bedrijfswagen bent u bij Broekhuis Opel aan het juiste adres. Bij de APK-keuring van uw bedrijfswagen of bestelauto controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Wij controleren uw bedrijfswagen op:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren)
  • Overig: voertuigbewijs, chassisnummer, kilometerstand en gebruikte brandstof

 

Opel Onderhoud
Opel APK

De voordelen van APK-keuring door Broekhuis

Als u uw Opel bedrijfswagen APK laat keuren door Broekhuis, dan hebt u de zekerheid dat dit gebeurt door een erkende Opel dealer en officieel keuringsstation. Onze gecertificeerde APK-keurmeesters zijn getraind in het keuren van Opels en kennen uw Opel bedrijfswagen of bus door en door. Uw belang als klant staat bij Broekhuis altijd voorop. Ontdekken we tijdens de APK-keuring dat er aanvullende werkzaamheden of reparaties nodig zijn? Dan nemen we altijd contact met u op voor uw akkoord.

Beperkte kosten of zelfs gratis

Het basistarief voor de APK-keuring van uw Opel bedrijfswagen is € 29,95. Bent u myOpel-lid, dan is dat slechts € 19,95. Deze bedragen zijn inclusief BTW, afmeldkosten en eventuele kosten van een viergas- of roetmeting. Is uw Opel bedrijfswagen toe aan regulier onderhoud? Combineer de periodieke onderhoudsbeurt dan met de APK. Uw Opel bedrijfswagen is dan in één keer klaar. Voor myOpel-leden is de APK dan bovendien gratis en voor niet-leden €9,-! Bent u nog geen lid van myOpel? Meld u dan snel aan via Welkom bij myOpel en profiteer ook van de voordelen.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor de APK-keuring van uw Opel bedrijfswagen, eventueel samen met een onderhoudsbeurt? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Opel dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1