APK

Voor het APK laten keuren van uw Opel bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de APK-keuring controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Als erkend Opel-dealer en officieel keuringsstation laten we niets aan het toeval over voor u.

Onderhoud

U bent bij ons verzekerd van vakkundig onderhoud tegen inzichtelijke en scherpe tarieven. Of u nu in een Opel Combo, Movano, Vivaro of Zafira-e Life rijdt: we kennen uw Opel-bedrijfswagen door en door. Hierdoor profiteert u van het best mogelijke onderhoud voor uw bedrijfswagen of bestelauto.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Opel bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Opel dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Opel Onderhoud
Opel Movano

Reparatie en onderdelen

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Opel bedrijfswagens en staan garant voor de beste kwaliteit van iedere reparatie. Is vervanging van onderdelen nodig? Dan maken we meestal gebruik van originele Opel-onderdelen. Daarnaast helpen we u ook met voordelige Circular Economy-onderdelen.

Opel checks

Checks en Broekhuis Jaarbeurt

U kunt bij ons gebruik maken van een reeks Checks voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Opel-bedrijfswagen, zoals de Zomercheck, Wintercheck en de Airco Check. Ook profiteert u van de gunstige Broekhuis Jaarbeurt voor Opel bedrijfswagens van 3 jaar en ouder.

Opel Combo infotainment

Software en infotainment

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Opel bedrijfswagens. Van handige navigatiesystemen en veelzijdige multimediasystemen, tot radiosystemen met DAB+. Vragen over de mogelijkheden? We helpen u graag op weg. 

Opel Combo

Accessoires

Het aanbod aan accessoires voor uw Opel bedrijfswagen is bij ons bijzonder groot. Hierdoor kunt u uw bedrijfswagen, bestelauto of bus perfect afstemmen op uw wensen en gebruiksdoelen. De montage is in handen van ervaren monteurs, die zorgen voor een deskundige installatie van iedere accessoire.

Mobiliteitsservice

Opel bedrijfswagens zijn zeer betrouwbaar. Toch is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Bijvoorbeeld door een lekke band, het per ongeluk tanken van verkeerde brandstof of een andere oorzaak. Met de mobiliteitsservice voor Opel bedrijfswagens heeft u altijd de juiste pechhulp.

Garanties

Op elke nieuwe Opel bedrijfswagen zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Opel bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies door ons laten onderhouden. Wilt u tegen lage kosten uw garantie verlengen? Dan zijn er volop mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1