• Koopprijs vanaf € 28.800

DE OPEL MOVANO RIJDEN?

De Opel Movano is de ideale collega voor elke zelfstandige ondernemer; hij is gebruiksvriendelijker en moderner dan ooit tevoren. Dit mobiele kantoor is voorzien van talrijke assistentiesystemen en nieuwe geavanceerde technieken om uw te ontzien tijdens uw werkdag.

De Opel Movano is binnen de Opel familie de grootste bedrijfswagen. Net als voorheen is hij beschikbaar in vier lengte- en drie hoogtematen en beschikt hij over een maximaal toelaatbaar gewicht van 4,5 ton en een maximaal laadvolume van 17 m3. Deze ruimte kunt u zo inrichten zoals u dat wilt. Mede dankzij slimme opbergmogelijkheden is de Opel Movano geschikt voor elk doel, elke klus.

DE OPEL MOVANO ASSISTEERT DE BESTUURDER

Niet alleen beschikt de Opel Movano over slimme opbergmogelijkheden, hij is ook voorzien van vele assistentiesystemen en nieuwe technologie. Zo is de Movano leverbaar met nieuwe systemen zoals Blind Spot Alert, waarmee de bestuurder beter zicht heeft op zijn blinde hoek, en Rear Vision, waarmee de bestuurder kan zien wat er onderweg achter de bedrijfswagen gebeurt.

Omdat een grote bedrijfswagen extra risico’s met zich meebrengt, hebben de technici van Opel extra assistentiesystemen geïnstalleerd waardoor de Opel Movano beter beheersbaar blijft. Een van die assistentiesystemen is zijwindassistentie. Omdat de Movano dankzij zijn grootte veel zijwind vangt, wordt de bestuurder ondersteunt door de elektronische stabiliteitsregeling ESP. Zo houdt u deze ruime bedrijfswagen gemakkelijk onder controle.

FLEXIBEL EN ALTIJD VERBONDEN

De nieuwe Movano biedt tot wel 22 opbergruimtes in het interieur. Er zijn onder andere compartimenten met en zonder deksel en bergvakken in de portieren gemonteerd en het FlexTray-dashboardkastje is als een lade uittrekbaar. Handig, want daar kunt gemakkelijk A4-documenten bewaren zonder deze te vouwen.

Om het werken ook leuk te maken is de Opel Movano voorzien van het infotainment- en navigatiesysteem Navi 50 IntelliLink Pro dat geschikt is voor Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee biedt de Movano optimale connectiviteit en met een 7 inch touchscreen is het ook nog eens gemakkelijk te bedienen. Ook kunt u uw digitale apparaten onderweg opladen, aan een draad via USB of draadloos.

Van gesloten bestelwagens, tot chassis-cabineversies, personenbussen, versies met open laadbak en neerklapbare zijschotten; de Opel Movano is leverbaar in meer dan 150 varianten. Kortom, er past altijd een Opel Movano bij u. Meer weten? Neem gerust contact op of kom naar de showroom!

De Movano

  • Koopprijs vanaf € 28.800

BELANGRIJKE KENMERKEN 

  • Blind Spot Alert
  • Rear Vision
  • Zijwindassistentie
  • Bestuurder wordt ondersteunt door de elektronische stabiliteitsregeling ESP
  • FlexTray-dashboardkastje
  • Infotainment- en navigatiesysteem Navi 50 IntelliLink Pro
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1