Profiteer van belangrijke zekerheden en voordelen

Opel heeft een uitgebreid aanbod aan bedrijfswagens, die zich kenmerken door hun praktische mogelijkheden en solide kwaliteit. Toch heeft ook een bedrijfswagen van Opel wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Officieel merkdealer van Opel

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Opel bedrijfswagen bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van Opel, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw bedrijfswagen, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Opel en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw bedrijfswagen is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie. Omdat we uw bedrijfswagen door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als officiële Opel dealer maken we bij het repareren van uw bedrijfswagen meestal gebruik van originele Opel-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de onderdelen. Op originele Opel-onderdelen en accessoires die wij voor u monteren, krijgt u 1 jaar garantie.  

 

Opel Schokbreker
Opel Wiellager

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Bij Broekhuis denken we graag met u mee, ook als het gaat om de kosten. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor de voordelige ruilonderdelen uit het Circular Economy-assortiment van Opel. Deze onderdelen zijn gereviseerd volgens een strikt proces en zijn zo goed als nieuw. Ze zijn tot circa 50% voordeliger, terwijl er gewoon 1 jaar garantie op zit. Als Opel dealer bieden we u deze mogelijkheid graag.

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Opel bedrijfswagen aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt omdat we veel Opel-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze Mobiliteitsservice. Zo blijft u als ondernemer mobiel, terwijl we in de tussentijd uw bedrijfswagen vakkundig repareren.

 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Opel bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Opel dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1