Uw Broekhuis Opel bedrijfswagendealer helpt u op weg

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Opel bedrijfswagens. Van navigatiesystemen en multimediasystemen die werkelijk alles kunnen, tot radiosystemen met DAB+ kwaliteit en aansluitingen voor USB, Bluetooth of Aux-in. Vragen over de mogelijkheden? Uw Broekhuis Opel bedrijfswagendealer helpt u graag op weg!  

 

Opel Zafira Life Navigatie

Navigatie

Met een ingebouwd navigatiesysteem in uw Opel bedrijfswagen zult u nooit de weg kwijt raken. In de meeste gevallen beschikt u over kaarten van heel Europa, naar keuze in 3D. Heeft u een Opel Combo of Combo Tour en meldt u zich aan voor MyOpel? Dan ontvangt u 5 jaar lang gratis updates van de navigatiekaarten. Daarmee bent u verzekerd van kaarten die zelfs gloednieuwe wegen kennen. Rijdt u in een Opel Vivaro, Vivaro Combi of Movano, dan bepaalt u zelf wanneer u kaartupdates bestelt. Deze zijn gemakkelijk te verkrijgen via de website van Opel.

Radio/multimedia

De multimedia- en radiosystemen voor Opel bedrijfswagens zijn zeer hoogwaardig en gebruiksvriendelijk. Het verbinden van uw telefoon met uw bedrijfswagen of bestelauto is vaak een standaard mogelijkheid. Op die manier kunt u altijd naar de muziek luisteren die u leuk vindt, of op een veilige manier een telefoongesprek voeren. Als u naar de radio luistert doet u dat natuurlijk het liefste zonder ruis. Een digitale radio met DAB+ techniek is daarom vaak standaard in uw Opel bedrijfswagen. Als dat niet zo is, dan kunt u hier altijd voor kiezen.

 

Opel Combo-e interieur
Opel Movano draadlos opladen

Software en updates

De software in uw Opel bedrijfswagen zorgt ervoor dat alle aanwezige systemen goed werken. Zo is er software nodig voor bijvoorbeeld de navigatie, maar ook voor het verbinden van uw telefoon en het luisteren naar de radio. Voor deze software verschijnen geregeld updates. Deze zijn te downloaden via de website van Opel en eenvoudig te installeren.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de software en infotainmentsystemen in uw Opel bedrijfswagen? Neemt u dan contact op met uw Broekhuis Opel bedrijfswagendealer. Waar u ook tegen aan loopt, we helpen u graag op weg. Veel informatie is ook te vinden op de website van Opel. 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Opel bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Opel dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1