Onbezorgd en veilig rijplezier in uw Opel bedrijfswagen

Als officieel Opel bedrijfswagendealer biedt Broekhuis Opel u graag een reeks nuttige checks voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Opel bedrijfswagen. Van de Zomercheck en Wintercheck tot de Airco Check en meer; het team van Broekhuis Opel staat voor u klaar om uw Opel bedrijfswagen regelmatig te controleren!
 

Opel Zomercheck

Zomercheck

Ook in de zomer moet uw Opel bedrijfswagen betrouwbaar zijn werk blijven doen. Daarom kunt u gebruik maken van onze nuttige Opel Zomercheck. We controleren uw bedrijfswagen, bus of bestelauto van Opel hierbij op 36 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Is er eventueel reparatie of vervanging van onderdelen nodig? Dan stemmen we dit uiteraard met u af. De Zomercheck kost slechts € 19,95 en is inclusief gratis Opel Vakantie Doe-boek.  

Wintercheck

Verzekerd in de winter de weg op met uw Opel bedrijfswagen? Dat kan door gebruik te maken van onze nuttige Opel Wintercheck. We controleren uw bedrijfswagen, bus of bestelauto van Opel hierbij op 36 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Is er eventueel reparatie of vervanging van onderdelen nodig? Dan stemmen we dit uiteraard met u af. De Wintercheck kost slechts € 19,95.

Ruitenwisser Check

Goed werkende ruitenwissers zijn onmisbaar voor iedere bedrijfswagen. Twijfelt u of de ruitenwissers van uw Opel bedrijfswagen of bestelauto nog wel optimaal werken? Laat dit dan gratis door ons controleren. Blijkt dat uw ruitenwissers niet meer 100% zijn? Dan kunnen we ze in overleg met u gelijk vervangen, tegen een scherpe prijs.

Opel ruitenwissers
Opel aircocheck

Airco Check

In de steeds warmere Nederlandse zomers, is een goed werkende airco in uw Opel bedrijfswagen belangrijker dan ooit. Met de gratis Airco Check controleren we de werking en koeltemperatuur van uw airco zorgvuldig. Ook voeren we een visuele controle van de leidingen voor u uit. Zo weet u precies in welke conditie uw airco verkeert en houdt u zelfs in de heetste zomers het hoofd koel in uw Opel bedrijfswagen.

Airco Well Service 1 en 2

Wilt u extra aandacht voor de airco van uw Opel bedrijfswagen? Kies dan voor de Airco Well Service 1 of Airco Well Service 2. De eerste kost € 39,- en biedt een intensieve fysieke reiniging van de pollenfilterbehuizing en de omgeving. De tweede kost € 89,- en omvat een grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing en de omgeving. Beide opties zijn exclusief afvullen met koudemiddel en nieuwe interieurfilter.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1