Broekhuis Jaarbeurt voor Opel bedrijfswagens van 3 jaar en ouder

Is uw Opel bedrijfswagen 3 jaar of ouder en rijdt u minder dan 20.000 kilometer per jaar? Dan heeft Broekhuis Opel speciaal voor u de Broekhuis Jaarbeurt. Hierbij controleren we uw bedrijfswagen, bus of bestelauto van Opel op meer dan 30 punten en doen we zo nodig ook een APK-keuring. Zo bent u verzekerd van het juiste jaarlijkse onderhoud en een jaar lang onbezorgd rijplezier. De scherp geprijsde Broekhuis Jaarbeurt kost € 249,-. Een overzicht van alle inspectiepunten vindt u hier.

Inclusief bij een Jaarbeurt: de Broekhuis Plus Pas

Laat u een Broekhuis Jaarbeurt uitvoeren voor uw Opel bedrijfswagen? Dan ontvangt u ook de Broekhuis Plus Pas. Deze biedt gratis:

  • Bandenreparatie
  • Pechhulp in Nederland
  • Zomer- en Wintercheck
  • Reparatie van sterren in de voorruit
  • Bijvullen van vloeistoffen
  • 10% korting op originele accessoires van Opel

Ook heeft u recht op het gratis vervangen van lampjes (met uitzondering van Xenon en LED), tot een bedrag van € 25,-. Kost een lampje meer dan € 25,-, dan ontvangt u dit bedrag als korting.

Volop voordeel voor uw Opel bedrijfswagen dus!

 

Opel Onderhoud

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Opel bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Opel dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1