• Koopprijs vanaf € 39.434

Opel Combo-e Life: über praktisch en schoon in stadsformaat

 • Opel Combo-e Life: super veelzijdig en comfortabel, 100% emissievrij
 • Verkrijgbaar als 5- en als 7-zitter, in twee lengtematen
 • Inclusief elektrische range tot wel 280 km (WLTP)
 • IntelliGrip en Forward Collision Alert optioneel
 • 100 kW DC-snelladen en 11 kW 3-faseladen inbegrepen

De Opel Combo-e Life beschikt over al het praktische van de volledig elektrisch aangedreven Opel Combo-e. Dit betekent dat de compacte personenbus super veelzijdig is in alle opzichten, met als grootste verschil dat de Combo-e Life meer gericht is op personenvervoer. De geel kenteken Opel Combo EV is er als 5- en als 7-zitter, beide verkrijgbaar in twee lengtematen en een elektrisch rijbereik tot wel 280 km (WLTP). De nieuwe Opel Combo-e Life is vanaf het najaar van 2021 te bezichtigen in de Broekhuis showroom.

850 liter bagageruimte en volop connectiviteit

Binnenin de Opel Combo-e Life staat alles in het teken van ruimte en comfort. De fijne hoge zit biedt uitstekend overzicht, terwijl ook de passagiers achterin niets te klagen hebben. De 100% elektrische Opel Combo-e Life heeft plaats voor 5 tot 7 inzittenden. Afhankelijk van de lengte die u kiest (4,4 of 4,75 meter), is de bagageruimte maar liefst 597 (L1) tot 850 (L2) liter groot. In beide gevallen wordt uitgegaan van 5 zitplaatsen. Verder beschikt de personenversie van ons compacte pakezel over alle luxe die u van een degelijke personenauto mag verwachten: van een 8 inch groot infotainmentscherm boordevol connectiviteit tot aan een verwarmd stuurwiel en een Head-up Display.

Opel Combo-e Life: comfortabel én veilig

Talrijke assistentiesystemen maken het rijden in de Opel Combo-e Life nóg comfortabeler én veiliger. De innovatieve technologieën zijn identiek aan die van de grijs kenteken uitvoering: verkeersbordherkenning, een waarschuwingssysteem bij vermoeidheid, Surround Rear Vision en Forward Collision Alert zijn de Opel Combo-e Life allerminst vreemd. Laatstgenoemde optie wordt aangeboden inclusief voetgangersbescherming en een automatisch noodstopsysteem. De Opel EV houdt daarmee niet alleen rekening met de inzittenden, maar ook met de omgeving. Het IntelliGrip-tractiecontrolesysteem houdt ondertussen grip op meer uitdagende situaties, bijvoorbeeld bij rijden in de sneeuw.

0-80% actieradius in 0,5 uur

Rekening houden met de omgeving doet ook de volledig elektrische aandrijflijn. De Opel Combo-e Life beschikt over een elektromotor met een vermogen van 136 pk en 260 Nm koppel. Hiermee snelt de elektrische Opel Combo binnen 11,2 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid is elektronisch afgeregeld op 130 km/h. Mede hierdoor kan de WLTP-range worden opgerekt tot maar liefst 280 km. Op één volle 50 kWh accu! Gaat de reis met uw Opel Combo-e Life verder dan dat? Via een 100 kW DC-snellader zit u binnen een half uur alweer op 80% van de totale capaciteit. Dankzij de mogelijkheid tot 11 kW 3-faseladen is thuis opladen ook zo gedaan.

Geruisloos milieuzones betreden

Het is mooi dat u uw steentje wilt bijdragen aan een beter klimaat met de elektrische Opel Combo-e Life. Maar elektrisch Opel rijden heeft meerdere voordelen: zo bent u welkom in milieuzones, hoeft u nooit meer te tanken én geniet u van veel rust aan boord van de Opel Combo-e Life dankzij een geruisloze elektromotor.

Test de voordelen van Opel EV-rijden zelf bij Broekhuis en houdt er serieus rekening mee dat u nooit meer wat anders wilt.

De Combo-e Life

 • Koopprijs vanaf € 39.434

BELANGRIJKE KENMERKEN 

 • Rijbereik van maar liefst 280 km (WLTP)
 • Standaard laadvermogen
 • ZAE Electric Engine 50-kWh Battery Pack
 • Topsnelheid van 130km/u
 • Accupakket dat in 32 minuten tot 80% kan worden opgeladen
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1