• Koopprijs vanaf € 59.990

Opel Movano-e: helemaal nieuw, helemaal elektrisch

 • Opel Movano-e: helemaal Movano, maar dan helemaal elektrisch
 • Gebaseerd op de nieuwe, derde generatie Opel bedrijfswagen
 • CO2-neutrale aandrijving en een actieradius tot wel 224 km
 • 17 m3 laadvolume, 1,9 t laadvermogen én rust aan boord
 • Kiezen tussen 3 lengtes, 3 hoogtes en 2 accupakketten

De Opel Movano is al sinds 1999 een werkpaard van jewelste. Generaties lang heeft de ultieme Opel bedrijfswagen bewezen een geweldig grote krachpatser te zijn. Letterlijk. Het enige wat er nog aan ontbrak was een elektrische variant. Daar komt nu een einde aan met de volledig nieuwe Opel Movano-e: 100% elektrisch. 100% Movano. De Opel Movano-e zet meteen grote sprongen in het segment van de elektrische bedrijfswagens met een totale range die kan oplopen tot wel 224 km. Emissievrij welteverstaan. Dag CO2-uitstoot. Hallo milieuzones!

Alle pijlen op de toekomst

Ondernemers kunnen erover meepraten: de Opel Movano is een trouwe partner voor iedere klus. De ideale bestelbus is inmiddels alweer toe aan de derde generatie. En wat voor één! Er zijn nog diesels beschikbaar, maar zoals we van Opel gewend zijn, worden de pijlen ook vooral op de toekomst gericht. De Opel Movano-e is gebaseerd op de allerbeste Movano ooit en combineert dit met 0,0 liter brandstofverbruik en 0,0 gram CO2-uitstoot. Wat u hiervoor terugkrijgt is een Opel bedrijfswagen die net zo praktisch, functioneel, comfortabel en groot (er zijn verschillende maten verkrijgbaar) is als alle andere Movano’s. Maar dan een stuk schoner. Kortom, helemaal van nu.

Opel Movano-e: enorme ruimte optimaal benut

Efficiënter dan een Opel Movano-e wordt het niet. En dat heeft niet alleen met de elektrische aandrijving van de gesloten bestelwagen te maken. De indeling van de gigantische ruimte aan boord van de Opel Movano wordt in de Opel Movano-e namelijk optimaal benut. Afhankelijk van welke van de drie lengte- en drie hoogtematen u kiest, loopt het totale laadvolume op van 10 tot 17 m3. De maximum GVW is vastgesteld op 4,25 ton met een laadvermogen tot wel 1.900 kg.

37 kWh en 70 kWh batterijen

De elektrische bedrijfswagen ambities van Opel gaan in een stroomversnelling. De Opel Movano-e is leverbaar in niet één, maar twee verschillende aandrijflijnen. De meest milde versie beschikt over een 37 kWh accupakket, waarmee 117 WLTP-kilometers op één volle batterij kan worden gehaald. De 70 kWh-versie brengt uw lading zowaar nog een stuk verder met een indrukwekkende actieradius van maar liefst 224 km. Geen wonder dat Opel de Movano-e aan haar range heeft toegevoegd. Nu u nog.

Continu 260 Nm beschikbaar

Ongeacht welke Opel Movano-e de voorkeur heeft, het vermogen van de elektromotor is altijd 122 pk. Verder is de trekkracht vastgesteld op 260 Nm. Bijkomend voordeel van een elektrische Opel bedrijfswagen is dat het maximum koppel continu beschikbaar is. Bovendien doet de Opel Movano-e zijn werk in alle rust. Ook wel eens lekker na een dag lang zwoegen. Voor extra comfort zorgt de fijne, hoge zitpositie inclusief uitgebreide verstelmogelijkheden. Met een topsnelheid van 110 km/h is de Opel Movano-e sneller dan het maximum toegestane in Nederland. En de elektrische bus gaat nog verrassend strak de hoek om ook dankzij dynamische rijeigenschappen.

De toekomst is elektrisch. De toekomst is Opel Movano-e. Neem voor meer informatie contact op met Broekhuis.
 

De Movano-e
 • Koopprijs vanaf € 59.990
 • Opel Movano-e: helemaal Movano, maar dan helemaal elektrisch
 • Gebaseerd op de nieuwe, derde generatie Opel bedrijfswagen
 • CO2-neutrale aandrijving en een actieradius tot wel 224 km
 • 17 m3 laadvolume, 1,9 t laadvermogen én rust aan boord
 • Kiezen tussen 3 lengtes, 3 hoogtes en 2 accupakketten
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1