Broekhuis is officieel bedrijfswagendealer van Opel

Heeft uw Opel bedrijfswagen onderhoud nodig, dan zorgen we daar bij Broekhuis Opel graag voor. Vakkundig, efficiƫnt en tegen inzichtelijke kosten. Wij zijn officieel bedrijfswagendealer van Opel, waardoor we uw bedrijfswagen of bestelauto van Opel als geen ander kennen. Dat vertaalt zich terug in het best mogelijke onderhoud voor uw bedrijfswagen.

Kostenefficiƫnt onderhoud en duidelijkheid vooraf

Met onderhoud door Broekhuis weet u altijd waar u aan toe bent. U hoort van te voren waar een onderhoudsbeurt uit bestaat en wat de kosten zijn. Komen we extra werk tegen? Dan overleggen we daar vooraf met u over. Omdat we uw Opel bedrijfswagen door en door kennen, gaan onderhoud en reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Heeft uw bedrijfswagen een APK nodig en heeft u zich aangemeld voor myOpel? Dan is de APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt helemaal gratis.

 

Opel Onderhoud
Opel remblokken

Aantrekkelijk geprijsde onderdelen

Is het nodig om bij onderhoud van uw Opel-bedrijfswagen of bestelauto onderdelen te vervangen, dan denken we graag met u mee over de kosten. Naast originele Opel-onderdelen kunnen we u daarom ook helpen met voordelige Opel-ruilonderdelen uit het Circular Economy-assortiment. Dit voordelige alternatief is van uitstekende kwaliteit en garantie is uiteraard inbegrepen.

Gratis pechhulp bij onderhoud door Broekhuis

Laat u uw Opel bedrijfswagen of bestelauto bij ons als erkende Opel bedrijfswagendealer onderhouden, dan profiteert u ook van kosteloze pechhulp. Na iedere onderhoudsbeurt door ons heeft u recht op 1 jaar gratis Opel Pechhulp Basis-NL. Deze mobiliteitsservice biedt een uitstekende dekking in Nederland. Tegen een klein bedrag kunt u de standaard pechhulp uitbreiden met nog meer services of een Europese dekking.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Opel bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Opel-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1