Broekhuis is uw officiële Opel bedrijfswagen dealer 

Op elke nieuwe Opel bedrijfswagen zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze geldt ongeacht de kilometerstand van uw Opel-bedrijfswagen of bestelauto. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Opel bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies laten onderhouden. Als officieel Opel bedrijfswagendealer bent u daarvoor bij ons aan het goede adres!

Waar bestaat de garantie op uw Opel bedrijfswagen uit?

De uitgebreide fabrieksgarantie is gekoppeld aan uw Opel bedrijfswagen en is via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar. De garantie bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie
  • 2 jaar lakgarantie
  • 8 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie voor de Opel Combo*
  • 6 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie voor de Opel Vivaro en Movano*
  • 1 jaar fabrieksgarantie op originele Opel onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die door ons als Opel-dealer zijn geïnstalleerd

*De carrosseriegarantie is alleen geldig als u uw Opel bedrijfswagen na afloop van de fabrieksgarantie elk jaar door een Opel dealer laat controleren op corrosiewering, inclusief ondertekening en afstempeling van het betreffende controleformulier.

Opel Combo

Verlengde garantie

Wilt u de 2 jaar fabrieksgarantie op nieuwe Opel bedrijfswagens verlengen? Dan kunt u voor het einde daarvan een Verlengde Garantie afsluiten. U bepaalt zelf voor hoe lang (fabrieksgarantie + 1, 2 of 3 jaar). Bovendien kunt u kiezen tussen verschillende kilometrages per jaar en voor betaling per maand of in één keer. Wilt u gebruik maken van de Verlengde Garantie, dan moet u uw Opel bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies laten onderhouden. 

Mobiliteitsgarantie

Bij elke nieuwe Opel bedrijfswagen hoort een mobiliteitsgarantie in de vorm van 2 jaar gratis Opel Pechhulp. Deze kosteloze mobiliteitsservice geeft recht op uitgebreide hulp bij pech onderweg in Europa (zie de voorwaarden voor meer details). Wilt u ook daarna verzekerd blijven van pechhulp? Laat dan uw Opel-bedrijfswagen door ons onderhouden voor gratis pechhulp in Nederland. Voor een klein bedrag kunt u ook kiezen voor pechhulp met extra services of een Europese dekking.

Meer weten?

Heeft u vragen over de garantie op uw Opel bedrijfswagen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot verlenging? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u vraag verder.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Opel bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Opel dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1