• Koopprijs vanaf € 57.990

PEUGEOT E-BOXER: KNOKT ZICH 100% ELEKTRISCH NAAR VOREN

De afgelopen jaren was er werk aan de winkel voor Peugeot bedrijfswagens: de verkoopaantallen stegen naar een recordhoogte. Medeverantwoordelijk voor dit succes is natuurlijk de Peugeot Boxer. De populaire bedrijfsauto van Peugeot wacht misschien wel drukkere tijden dan ooit, want hij wordt per heden ook aangeboden als volledig elektrisch aangedreven Peugeot e-Boxer. Broekhuis heeft hem: vanaf € 57.990,- exclusief belastingen en inclusief een maximum actieradius van 340 km (WLTP), gecombineerd met een laadvolume tot wel 17 m3!

 • Peugeot e-Boxer: 100% elektrische variant op Boxer bestelauto
 • De 122 pk sterke elektromotor kent twee smaken: 37 of 70 kWh
 • Inclusief laadvolume van 17 m3 en 1.890 kg aan laadvermogen
 • Actieradius van 200 (37 kWh) tot 340 km (70 kWh) volgens WLTP
 • Opladen naar 80% duurt minimaal één uur middels snellader

De laadruimte optimaal benut van de Peugeot e-Boxer

Een maximum laadvolume van 17 m3, dat is niet mis. Peugeot kreeg het voor elkaar om, ondanks het geïntegreerde accupakket van 37 tot 70 kWh, de ruimte aan boord van de Peugeot e-Boxer optimaal te blijven benutten. Dit betekent dat er net zoveel mee kan als bij elke andere Peugeot Boxer voorzien van een brandstofmotor. Met 122 pk vermogen en 260 Nm koppel, is er ruim voldoende kracht om een maximum laadvermogen van 1.890 kg te realiseren in de elektrische Boxer. Knap werk van Peugeot. Bovendien bokst het busje daarmee eenvoudig op tegen andere grootheden in de wereld van bedrijfswagens.

Peugeot e-Boxer brengt u naar strenge milieuzones

Over groot gesproken: de Peugeot e-Boxer is leverbaar in 4 lengte- en 3 hoogte varianten. Zo is er altijd wel een Peugeot bus geschikt voor elke klus. De extra lange L3- en L4-uitvoeringen plus de e-Boxer L2S heeft standaard een 70 kWh sterk accupakket aan boord. Met deze batterij komt u verder dan menig andere elektrische bestelwagen: tot wel 340 kilometer – gemeten volgens het officiële WLTP-testcyclus. Wie met minder ruimte uit de voeten kan, komt ook in aanmerking voor de compactere 30 kWh accu; in dat geval verplaatst de Peugeot e-Boxer zich maximaal 200 kilometer non-stop over het asfalt. Dat wil zeggen geheel elektrisch, dus zonder enig brandstofverbruik en CO2-uitstoot! Daarmee bent u zelfs binnen de strenge milieuzones meer dan welkom.

Winnaar in efficiency dankzij innovatief aandrijfsysteem

De emissieloze bestelauto van Peugeot is een winnaar in efficiency: zowel tijdens gas los als bij het remmen wint het innovatieve elektrische aandrijfsysteem automatisch energie terug. Toch even bijtanken? Het opladen van de 122 pk sterke elektromotor kan door middel van een Wallbox (tot 22 kW). De inhoud van de 37 kWh accu stijgt dan binnen 3 uur van 20 naar 100%. Bij de versie met 70 kWh duurt dat in totaal 6 uur. Dat het nog sneller kan met DC, bewijst de laadtijd van één uur voor beide versies tot een inhoud van 80%. Daarvoor is wel een laadsnelheid van 50 kW nodig. Wie ‘slechts’ 7 kW (AC) aan laadkracht voorhanden heeft, heeft respectievelijk 5 en 9 uur nodig om van 20 naar 100% inhoud te gaan voor de 37 kWh en 70 kWh batterijen. Ideaal voor wie de elektrische Peugeot bedrijfsauto ’s nachts aan de laadpaal kan bevestigen.

Traploze transmissie

De Peugeot e-Boxer beschikt over een traploze transmissie voor optimaal comfort en een vlotte acceleratie. De topsnelheid van 110 km/h ligt ruim boven de maximumsnelheid in Nederland.

De Peugeot e-Boxer staat nu in de showroom van Peugeot Broekhuis! Neem via het contactformulier contact met ons op voor meer informatie.

De e-Boxer

 • Koopprijs vanaf € 57.990

Belangrijkste uitrusting:

 • Getint glas 
 • Handmatig inklapbare buitenspiegels best.+ passag. 
 • Elekt. bedienbare en verwarmbare buitenspiegels
 • Rechter zijschuifdeur in laadruimte
 • 2-zits passagiersbank met uitklapbaar schrijfblad
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1