APK-keuring bij Broekhuis Peugeot bedrijfswagens

De Apk keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Tijdens deze wettelijk verplichte keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid. Het basistarief voor de APK keuring is €39,95. In combinatie met onderhoud is dit zelfs € 19,95,-

Geheel gratis in combinatie met de Broekhuis Jaarbeurt!

Wettelijke veiligheids- en milieueisen

Voor het APK laten keuren van uw Peugeot bedrijfswagen bent u bij Broekhuis Peugeot aan het juiste adres. Bij de APK-keuring van uw bedrijfswagen of bestelauto controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Wij controleren uw bedrijfswagen op:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren).
  • Overig: Voertuigbewijs, chassisnummer, kilometerstand en gebruikte brandstof.

 

APK-keuring

Wanneer een APK-keuring?

Wanneer u uw bedrijfswagen APK moet laten keuren, hangt af van de leeftijd van uw bedrijfswagen en de geldende APK-vervaltermijn. Een nieuwe bedrijfswagen die op benzine rijdt, krijgt na vier jaar zijn eerste APK-keuring. Bij een dieselbedrijfswagen is dat drie jaar. Diesels moeten vervolgens ieder jaar APK worden gekeurd. Bedrijfswagens op benzine moeten na de eerste APK-keuring om de twee jaar gekeurd worden, tot ze acht jaar oud zijn. Daarna is de APK-keuring elk jaar verplicht.

Onderhoud

De voordelen van APK-keuring door Broekhuis

Als u uw Peugeot bedrijfswagen APK laat keuren door Broekhuis, dan hebt u de zekerheid dat dit gebeurt door een erkende Peugeot dealer en officieel keuringsstation. Onze gecertificeerde APK-keurmeesters zijn getraind in het keuren van Peugeots en kennen uw Peugeot bedrijfswagen of bus door en door. Uw belang als klant staat bij Broekhuis altijd voorop. Ontdekken we tijdens de APK-keuring dat er aanvullende werkzaamheden of reparaties nodig zijn? Dan nemen we altijd contact met u op voor uw akkoord.

 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor de APK-keuring van uw Peugeot bedrijfswagen, eventueel samen met een onderhoudsbeurt? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Peugeot dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1