Kostenefficiënt onderhoud en duidelijkheid vooraf

Met onderhoud door Broekhuis weet u altijd waar u aan toe bent. U hoort van te voren waar een onderhoudsbeurt uit bestaat en wat de kosten zijn. Komen we extra werk tegen? Dan overleggen we daar vooraf met u over. Omdat we uw Peugeot bedrijfswagen door en door kennen, gaan onderhoud en reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Heeft uw bedrijfswagen een APK nodig en heeft u zich aangemeld voor myPeugeot? Dan is de APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt helemaal gratis.

 

Werkplaats
Peugeot opladen

Aantrekkelijk geprijsde onderdelen

Is het nodig om bij onderhoud van uw Peugeot bedrijfswagen of bestelauto onderdelen te vervangen, dan denken we graag met u mee over de kosten. Naast originele Peugeot-onderdelen kunnen we u daarom ook helpen met voordelige Peugeot-ruilonderdelen uit het Circular Economy-assortiment. En voor Peugeot bedrijfswagens van 5 jaar of ouder hebben we aantrekkelijk geprijsde Eurorepar-onderdelen. Deze voordelige alternatieven zijn van uitstekende kwaliteit en hebben uiteraard garantie.

Gratis pechhulp bij onderhoud door Broekhuis

Laat u uw Peugeot bedrijfswagen of bestelauto bij ons als erkende Peugeot bedrijfswagendealer onderhouden, dan profiteert u ook van kosteloze pechhulp. Na iedere onderhoudsbeurt door ons heeft u recht op 1 jaar gratis Peugeot-Pechhulp Basis-NL. Deze mobiliteitsservice biedt een uitstekende dekking in Nederland. Tegen een klein bedrag kunt u de standaard pechhulp uitbreiden met nog meer services of een Europese dekking.

 

Pechhulp

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Peugeot bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Peugeot dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1