Op Broekhuis kunt u rekenen

Als ondernemer wilt u een bedrijfswagen die een betrouwbare partner voor u is. Eentje waar op u altijd op kunt rekenen. Met uw Peugeot bedrijfswagen zit dat helemaal goed, want Peugeots staan bekend om hun solide kwaliteit en bedrijfszekerheid. Toch heeft ook een bedrijfsauto van Peugeot wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Officieel merkdealer van Peugeot

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Peugeot bedrijfswagen bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel bedrijfswagendealer van Peugeot, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw bedrijfsauto, bestelwagen of bus van Peugeot: bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Peugeot en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw bedrijfswagen is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw Peugeot door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als officiële Peugeot bedrijfswagendealer maken we bij het repareren van uw bedrijfsauto meestal gebruik van originele Peugeot-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de onderdelen. Originele Peugeot-onderdelen bieden 1 jaar garantie. Ze zijn volledig afgestemd op uw bedrijfswagen en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Peugeot werkplaats
Sleutelen

Kostenaantrekkelijke oplossingen

U kunt bij ons ook kiezen voor de voordelige ruilonderdelen uit het Circular Economy-assortiment van Peugeot. Deze onderdelen zijn gereviseerd volgens een strikt proces en bieden een vergelijkbare kwaliteit als originele onderdelen. Ze zijn tot circa 50% voordeliger, terwijl er gewoon 1 jaar garantie op zit. Tegelijk bent u met deze gerecyclede onderdelen als bedrijf goed bezig voor het milieu. Als uw Peugeot bedrijfswagendealer bieden we u deze mogelijkheid graag. We denken graag met u mee, ook als het gaat om de kosten.

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Peugeot bedrijfswagen aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt omdat we veel Peugeot-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze Mobiliteitsservice. Zo blijft u als ondernemer mobiel, terwijl we in de tussentijd uw bedrijfsauto vakkundig repareren.
 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Peugeot dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1